Φωτιά στα… μπατζάκια μας φέρνει νέα έρευνα! Θέλει περισσότερο σεξ; Τότε (ίσως και να) σε απατά

Φωτιά στα… μπατζάκια μας φέρνει νέα έρευνα! Θέλει περισσότερο σεξ; Τότε (ίσως και να) σε απατά

Της Βίκυς Καλοφωτιά

 

Δεν το λέει μόνο η επιστήμη και τα στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν όλο και συχνότερα από έρευνες που… ξεφυτρώνουν κάθε μέρα σαν τα «μανιτάρια» και αφορούν -τι άλλο; τον έρωτα- ότι η σεξουαλική χημεία μεταξύ δύο συντρόφων είναι το Α και το Ω σε μια ερωτική σχέση.

 

Μπορεί αρκετοί να είναι οπαδοί της άποψης ότι αν «ο άλλος είναι καλό παιδί» ή «αν εκείνη είναι η καλύτερη νοικοκυρά του κόσμου» τότε μπορεί να μπει… στην μπάντα η «πικάντικη» δράση στην κρεβατοκάμαρα αλλά όπως αποδεικνύεται καθημερινά στην πραγματική ζωή εκεί έξω, κάθε άλλο παρά δίκιο έχουν.

 

Τι να σου πει δηλαδή ο μουσακάς ή ένα καλοσιδερωμένο πουκάμισο, όταν τα πράγματα στο κρεβάτι είναι από χλιαρά έως κρύα; Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι το (καλό) σεξ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο, οπότε έχετε το νου σας -γυναίκες ή άνδρες- πως αν αυτό πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, τότε ο καθένας θα το αναζητήσει αλλού και… το κρίμα θα είναι απόλυτα στο λαιμό σας!

 

 

Και κάπως έτσι, να σου και κάνει την εμφάνισή του το τρίτο πρόσωπο και τρυπώνει σε όλα εκείνα τα κενά που δημιούργησε η κακή ή σε πολλές περιπτώσεις ανύπαρκτη ερωτική ζωή σε ένα ζευγάρι που έχει μακροχρόνια σχέση ή είναι παντρεμένο. Και δως του οι απατημένες σύζυγοι να καταριούνται εκείνη που τόλμησε(!) να απλώσει τα χέρια της στον «πασά». Και δως του οι απατημένοι σύζυγοι να σκέφτονται τρόπους να εξολοθρεύσουν αυτόν που τόλμησε να αγγίξει την δική τους (;) γυναίκα.

 

Μήπως, όμως τελικά η πλευρά εκείνου που, δεν χωράει να περάσει από την πόρτα επειδή τα «κέρατά» του παραείναι μεγάλα, αντί να στρέφεται ενάντια στο τρίτο πρόσωπο, θα έπρεπε να το… ευγνωμονεί; Ναι, καλά διαβάσατε: να το ευγνωμονεί γιατί σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας στο εξωτερικό, το τρίτο πρόσωπο είναι πολύ πιθανό να φέρει αέρα ανανέωσης στη ρουτίνα που πλήττει ένα ζευγάρι που είναι μαζί για χρόνια.

 

Κι εκεί που η λέξη «σεξ» είχε σχεδόν διαγραφεί από το λεξιλόγιο, τώρα ξαφνικά είναι κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα και μάλιστα με αρκετά μεγάλη ζέση! Τόση, που ίσως θα έπρεπε να σας βάλει σε υποψίες, στην περίπτωση που όλο αυτό σας θυμίζει κάτι!

 

 

Γιατί;

 

Επειδή τα αποτελέσματα πρόσφατης επιστημονικής έρευνας αποκάλυψαν ότι η αύξηση του χρόνου στην κρεβατοκάμαρα όπου μέχρι πρότινος επικρατούσε… ανομβρία, ίσως και να σημαίνει ότι ο/η σύντροφός μας πήγε και… μύρισε αλλού, δοκίμασε, ανανεώθηκε, επιβεβαιώθηκε και τώρα επιστρέφει δριμύτερος!

 

Στο πλαίσιο της «καυτής» έρευνας, τέσσερεις στους δέκα «άπιστους» αποκάλυψαν ότι κάνουν συχνότερα έρωτα με τους μακροχρόνιους συντρόφους τους γιατί ο ενθουσιασμός για την εξωσυζυγική σχέση αυξάνει τη σεξουαλική ορμή τους και τους αναζωογονεί.

 

Άρα, λοιπόν αρκετοί από αυτούς παραδέχτηκαν ότι αντί να δώσουν στο σύντροφό τους «τα παπούτσια στο χέρι», νιώθουν τη λίμπιντο να… παίρνει φωτιά! Μάλιστα, το 41% εξ αυτών, παραδέχτηκε ότι έγιναν πιο… ζωηροί με τους μόνιμους συντρόφους τους και σαφώς καλύτεροι εραστές γενικότερα αφότου δοκίμασαν την (ερωτική) τύχη τους και αλλού(!).

 

 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα του ξένου Τύπου, υπάρχει και το 33% εκείνων που παρά την ανανέωσή τους στο πλαίσιο μιας εξωσυζυγικής περιπέτειας εξακολουθούν να έρχονται σε σπάνια ερωτική επαφή με τη μόνιμη/ο σύντροφό τους, το 21% μειώνει τη συχνότητα και μόλις το 15% «κόβει μαχαίρι» το σεξ μετά την σύναψη νέου ερωτικού δεσμού εκτός γάμου ή μακροχρόνιας σχέσης.

 

Και κάτι ακόμη πριν βάλουμε μια άνω τελεία στο παρόν άρθρο, γιατί το θέμα αυτό χωράει αρκετή συζήτηση ακόμη, και σίγουρα δεν μπορεί  να εξαντληθεί απόλυτα σε κάποιες παραγράφους. Αυτές που είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να «το παίζουν σε διπλό ταμπλό» κρατώντας και τους δύο παράλληλα -μόνιμο σύντροφο και εραστή-  είναι οι γυναίκες, με ποσοστό 69% καθώς οι άνδρες είναι λίγο παρακάτω, αγγίζοντας το 63%.

 

«Μια “παράνομη” ερωτική σχέση μπορεί όντως να κάνει το κρεβάτι των μόνιμων ερωτικών συντρόφων να πάρει πάλι “φωτιά” όπως τον… παλιό καλό καιρό», ισχυρίζονται κάποιοι. Ίσως. Ίσως πάλι όχι. Όταν κανείς «παίζει με τη φωτιά» είναι συνήθως προετοιμασμένος για όλα. Να καεί ή να πετάξει πιο ψηλά σαν την πεταλούδα. Αυτό, όμως που μετράει πραγματικά, είναι το ότι είχε τα «κότσια» να βγει από τη γυάλα του μικρόκοσμού του και να ρισκάρει.