Jhonny Depp Vs Amber Heard: Η δικαίωση για τον “Πειρατή της καρδιάς μας”

Jhonny Depp Vs Amber Heard: Η δικαίωση για τον “Πειρατή της καρδιάς μας”

     

 

Με την ανάρτηση του στο instagram ανακοινώνει πριν από λίγες ώρες την ολοκλήρωση της δικαστικής του περιπέτειας, επισημαίνοντας το πόσο άλλαξε η ζωή του τα τελευταία 6 χρόνια και πόσο ευλογημένος νιώθει για τη δικαίωση του ενώ κλείνει την επιστολή του λέγοντας ότι ” η αλήθεια, δεν μπορεί να κρυφτεί”

Μετά από έξι εβδομάδες νομικής διαδικασίας και περίπου τρεις  ημέρες διαβουλεύσεων ,οι ένορκοι της Βιρτζίνια αποφάσισαν ότι η Amber Heard όχι μόνο είναι ένοχη  για τρεις κατηγορίες δυσφήμισης αλλά ότι τις έκανε και με πραγματική κακία όπως αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Jhonny Depp  κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση  σε άρθρο της στην Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους.  Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Τελικά  ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, όχι μόνο δικαιώθηκε ηθικά αλλά φαίνεται ότι θα ενισχύσει και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με ένα ποσό ύψους περίπου 15.000.000 δολαρίων, αποζημίωση που καλείται να πληρώσει η Heard.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο βραβευμένος ηθοποιός  έκανε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instragram στην οποία περιγράφει πόσο άλλαξε η ζωή του τα τελευταία έξι χρόνια και κλείνει λέγοντας ότι η “αλήθεια δεν μπορεί ποτέ κρυφτεί”

 

https://www.instagram.com/p/CeRl1FwMmR6/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D