close

NAI, μπορούμε να κάνουμε το 2022 μία υπέροχη χρονιά!

Είναι η συγκεκριμένη στιγμή του χρόνου που όλοι μας, κάτω από κανονικές συνθήκες, συνηθίζουμε να ολοκληρώνουμε τους απολογισμούς μας και να ορίζουμε τους στόχους μας για την νέα χρονιά που ξεκινά.

Τούτη την στιγμή όμως αναρωτιέμαι αν έχουμε τη δύναμη και το κουράγιο να μπούμε στη διαδικασία. Τα τελευταία δύο χρόνια  οι ζωές μας, η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει ριζικά. Τα πάντα γύρω μας κινούνται και και βασίζονται σε αριθμούς , στατιστικές και ιατρικούς ορισμούς:  Rapid, pcr, phizer,moderna, μονοκλωνικά , Δέλτα, Όμικρον, μεταλλάξεις  κρούσματα και πάει λέγοντας.

Φόβος και ανησυχία. Ξυπνάμε το πρωί και η πρώτη μας σκέψη είναι να τσεκάρουμε αν “καταπίνουμε καλά” αν όσφρηση και γεύση ανταποκρίνονται στην πρώτη γουλιά καφέ , αν το κορμί μας ακολουθεί χωρίς μυϊκούς πόνους αν αισθανόμαστε ευδιάθετοι ή κουρασμένοι…  Κοντεύουμε, αν δεν έχουμε γίνει ακόμη, να καταλήξουμε σχεδόν… εμμονικοί.

Και έτσι ξαναέρχομαι στην πρώτη μου παράγραφο. Μπορούμε άραγε ακόμα να κάνουμε σχέδια για το μέλλον; Μπορούμε να ονειρευόμαστε ; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ένα τεράστιο Ν Α Ι.

Ναι, μπορούμε να ελπίζουμε

Ναι, μπορούμε να σκεπτόμαστε θετικά

Ναι, μπορούμε να οραματιζόμαστε τις επιθυμίες μας, πραγματοποιημένες.

Ναι, μπορούμε να σχεδιάζουμε το επόμενο βήμα στη δουλειά μας.

Ναι, μπορούμε να ερωτευόμαστε.

Ναι, μπορούμε να δίνουμε και να παίρνουμε αγάπη  και ίσως τώρα με μεγαλύτερη ένταση γιατί την έχουμε ανάγκη.

Ναι, μπορούμε να πάρουμε τις αποφάσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή μας.

Ναι, μπορούμε να δαμάσουμε τους φόβους μας.

Ναι, μπορούμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Ναι, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα γιατί η δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας και καλούμαστε κάθε τόσο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να την ανακαλύψουμε και να την αναδείξουμε είναι πιστέψτε με, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

Ο δρόμος δεν είναι εύκολος αλλά σίγουρα αρχίζει και γίνεται κατηφορικός. Ας πιστέψουμε ότι τα “δύσκολα” περάσανε και  ας προσπαθήσουμε να δούμε πιο αισιόδοξα την επόμενη ημέρα.

Θεοί δεν είμαστε,  αλλά όπλα για να διαχειριστούμε καλύτερα τα δύσκολα όλοι έχουμε στη φαρέτρα μας.

Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου αυτή η χρονιά να φέρει στον κάθε ένα από εμάς ότι καλύτερο ! Όλοι οι δρόμοι να είναι καλοτάξιδοι και όλες οι θάλασσες γαλήνιες.

Ευτυχισμένη χρονιά,  ευτυχισμένο το 2022 .

Με αγάπη


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».