close

Τι έμαθα το 2020…

Σε λίγες ημέρες αποχαιρετάμε αυτό τον «υπέροχο» χρόνο που στιγμάτισε τις ζωές μας. Σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, οι πληγές που αφήνει πίσω του το 2020 σίγουρα θέλουν πολύ καιρό για να κλείσουν, αν κλείσουν…

Γιατί αυτός ο «παγκόσμιος πόλεμος» που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε, σίγουρα δεν τελειώνει με ένα εμβόλιο. Ούτε καν με τρία…  Γιατί ως γνωστόν, ένα κακό δεν έρχεται ποτέ μόνο του.  Η πανδημία φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά της Λερναίας Ύδρας. Ακόμα και αν καταφέρουμε σε βάθος χρόνου να δημιουργήσουμε παγκοσμίως την περίφημη ανοσία της αγέλης, οι επιπτώσεις στην ψυχολογία μας αλλά και στην οικονομία θα φανούν σύντομα και θα είναι βαριές.

Από την άλλη μεριά, μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε μεγάλα μαθήματα ζωής σε πολλά επίπεδα.

-Τα αυτονόητα δεν είναι δεδομένα

-Πόσο «ακριβά» είναι τα «δωρεάν» : Αγκαλιές και φιλιά

-Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο

-Συναντήσαμε επιτέλους τον εαυτό μας και είχαμε όλο τον χρόνο στη διάθεση μας, μέσα στις ατελείωτες ώρες της μοναχικής καραντίνας, να τον γνωρίζουμε καλά, και γιατί όχι να γίνουμε και εξαιρετικοί φίλοι.

-Καταλάβαμε ολοκληρωτικά πόσο σημαντικοί είναι κάποιοι άνθρωποι για μας

-Ευχές όπως «χρόνια πολλά» και «υγεία» έπαψαν να είναι μόνο λέξεις…

Ασφαλώς και θα μπορούσατε κι εσείς να προσθέσετε πολλά σε αυτή τη λίστα …  Ίσως μάλιστα να μπορούσαμε να φτιάξουμε αμέσως τώρα έναν «τοίχο μαθημάτων» τον οποίο θα αναρτήσουμε στο lifesharing  για να το διαβάζουμε όλοι καθημερινά πριν ξεκινήσει η ημέρα μας.  Στείλτε λοιπόν τώρα τα δικά σας στο info@lifesharing.gr  και πάμε να μοιραστούμε πραγματικά τις εμπειρίες μας.

Αγαπημένοι μου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου , το 2021, να φέρει πραγματικά στον κάθε έναν από εμάς αυτό που επιθυμεί η ψυχή του και το μυαλό του. Να είναι ένα χρόνος καλοτάξιδος, χωρίς απώλειες, με φως και αισιοδοξία. Να είστε καλά!

 

 

 


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».

INSTAGRAM FEED