Εσύ αγάπη μου, πού θα κάνεις Χριστούγεννα φέτος;  Inn-sbruck, In-verness, I-stanbul ;

Εσύ αγάπη μου, πού θα κάνεις Χριστούγεννα φέτος;  Inn-sbruck, In-verness, I-stanbul ;

Μπα… Φέτος αποφασίσαμε όλοι να κάνουμε διακοπές στο.. Ιn-stagram!

Όχι ότι δεν είχαμε και πέρυσι καταιγισμό λαμπερών φωτογραφιών, αλλά φέτος  θα του δώσουμε να καταλάβει. Τι λάμψη, τι μπάλα, τι δέντρο, τι λαμπιόνια, τι Αι Βασίληδες, τι καρυοθραύστες,  τι το μπρούμητο, τι το ανάσκελο, τι με γούνα, τι μπούτι, τι στήθος τι glamour! Δεν υπάρχει διάσημος , “ημιδιάσημος” και κάτι “λίγο από διάσημος” που να μην έχει postάρει το Χριστούγεννό του.

Και δώσ’ του τα σχόλια από κάτω… “Καλέ τι όμορφη που είσαι..”  ” σε λατρεύω αγάπη μου…” “Είσαι μία κούκλα, αυτόν τον αντιπαθητικό δίπλα σου τι τον θες;” και άλλα πολλά γιατί αυτοί είναι οι διαδικτυακοί μας φίλοι. Και να σου  εσύ να καμαρώνεις και να τσεκάρεις από τη μία ότι έβαλες τα σωστά φίλτρα και δεν θα εκτεθείς (περισσότερο), και από την άλλη τα likes και τους followers.

Και με τούτα και με τα άλλα, είμαστε… μία ωραία εορταστική ατμόσφαιρα.. Και όλοι επιτέλους -τηρουμένων των αναλογιών- ίσοι. Γιατί φέτος δεν θα σε  δω αγαπημένε μου διάσημε, ημιδιάσημε και “κάτι λίγο από διάσημε” στα χιόνια να κάνεις σκι. Δεν θα σε δω να μοιράζεσαι μαζί μου το παραμυθένιο σκηνικό στην πλατεία της Βιέννης, ούτε να αλλάζεις χρόνο στην Time square της Νέας Υόρκης… Ούτε καν στο Μπαλί και στις Μαλδίβες να κάνεις… “εξωτικές διακοπές” μαζί με τα δελφίνια…

Εσύ μ’ αγαπάς όμως και δεν θα μου στερήσεις τη χαρά… Θα μου δώσεις λίγο από την λάμψη και την ανεμελιά σου και “όλα καλά είναι τι δεν καταλαβαίνεις αγαπημένε μου…”  Θα μου επιτρέψεις να τρυπώσω στο σαλόνι σου , στην κουζίνα σου ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά σου να δω πόσο όμορφη και ανέμελη είσαι στη ζωή σου ακόμα και όταν κλείνουν οι κάμερες. Βαμμένη, στολισμένη, απαστράπτουσα, να προσθέτεις ένα στολίδι ακόμα, να ξεφουρνίζεις το μελομακάρονο και τον κουραμπιέ, α! και να ανοίγεις τα δώρα που σου στέλνουν για να τα κάνεις (κάποια από αυτά )  μετά give away  και να χαρώ κι εγώ λίγο τέτοιες μέρες…

Αχ! Να ‘σαι καλά! Μου ‘φτιαξες τη διάθεση λίγο. Ραντεβού στο In-stagram σε λίγο πάλι… Πρέπει να αλλάξουμε και χρονιά μαζί. Μην το ξεχάσεις #διάσημος #ημιδιάσημος #κατιαποδιασημος, σε περιμένω!