15 αποφθέγματα που θα σε κάνουν να … αγαπήσεις την καραντίνα!

15 αποφθέγματα που θα σε κάνουν να … αγαπήσεις την καραντίνα!

Και συ θα μου πεις τώρα.

-Μα γίνεται αυτό;

Κι εγώ θα σου απαντήσω

-Για την αγάπη δεν ξέρω, αλλά ότι θα σου δώσουν αρκετή τροφή για τη  σκέψη σου, και ίσως αλλάξουν πολλά στον τρόπο που αντιμετωπίζεις αρκετές  καταστάσεις στη ζωή σου, αυτό είναι σίγουρο! Καλή ανάγνωση και πάνω από όλα, καλή… καραντίνα!

-Το να περνάς χρόνο μόνος σου όχι μόνο μπορεί να κάνει καλό στην υγεία αλλά μπορεί να σε εκπαιδεύσει πώς να μην εξαρτάσαι από ανθρώπους… ( Oscar Wilde).

-Αν δεν ζεις στην απόλυτη μοναξιά δεν μπορείς να δημιουργήσεις κανένα σπουδαίο έργο ( Pablo Picasso).

-Δεν μπορεί να αισθάνεσαι μόνος σου αν αγαπάς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου (Wayne Dyer)

-Σπατάλησε το χρόνο σου όπως πραγματικά θέλεις και όχι όπως θα… έπρεπε να θέλεις (Susan Cain)

-Γεννιόμαστε μόνοι, ζούμε μόνοι, φεύγουμε μόνοι. Μόνο η πραγματική αγάπη και η βαθιά φιλία μπορούν έστω και για λίγο να προσφέρουν τη ψευδαίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι…(Orson Welles)

-Οι προϋποθέσεις για υγεία και μακροζωία είναι η εγκράτεια, ο καθαρός αέρας, η εύκολη δουλειά και λίγη φροντίδα ( Philip Sydney)

-Αν χάσεις την υπομονή σου, χάνεις την μάχη. ( Mahatma Gandhi)

-“Μία στιγμή υπομονής μπορεί να αποτρέψει την μεγάλη καταστροφή. Μία στιγμή ανυπομονησίας μπορεί να σου κατστρέψει ολόκληρη τη ζωή ( Κινεζικη παροιμία)

-Είσαι πιο γενναίος από οσο πιστεύεις,. Πιο δυνατός από όσο φαίινεσαι. Πιο έξυπνος από όσο νομίζεις και αγάπησες περισσότερο από όσο θα μάθεις ποτέ (A. Milne)

-Αν το σχέδιο Α δεν λειτουργήσει, θυμήσου ότι το αλφάβητο έχει ακόμα 23  γράμματα. Και 204 αν είσαι στην Ιαπωνία…( Claire Cook )

-Aν κάτι δεν σου αρεσει, αλλαξέτο το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε στάση ζωής (Maya Angelou)

-Στη ζωή δεν πρέπει να μας φοβίζει τίποτα, μόνο να το καταλαβαίνουμε. Τώρα είναι η στιγμή να καταλάβουμε περισσότερα και να φοβηθούμε λιγότερο ( Marie Curie)

-“Να είσαι ευγνώμων για ότι έχεις. Έτσι θα αποκτήσεις περισσότερα. Αν συνέχεια σκέφτεσαι αυτό που δεν έχεις… δεν θα εχεις ποτέ αρκετά… (Oprah Winfrey)

-Η ζωή κρύβει πάντα πολλές προκλήσεις. Μόνο αν δεν φοβηθούμε μπορούμε να τις διαχειριστούμε (Angelina Jolie)

-Ότι κι αν συμβεί στη ζωή σου να είσαι πάντα καλός  με τους ανθρώπους. Είναι η μοναδική και η καλύτερη κληρονομιά που μπορείς να αφήσεις πίσω σου —Taylor Swift

Προσαρμογή από κείμενο:  https://www.goodhousekeeping.com/