close

15 αποφθέγματα που θα σε κάνουν να … αγαπήσεις την καραντίνα!

Και συ θα μου πεις τώρα.

-Μα γίνεται αυτό;

Κι εγώ θα σου απαντήσω

-Για την αγάπη δεν ξέρω, αλλά ότι θα σου δώσουν αρκετή τροφή για τη  σκέψη σου, και ίσως αλλάξουν πολλά στον τρόπο που αντιμετωπίζεις αρκετές  καταστάσεις στη ζωή σου, αυτό είναι σίγουρο! Καλή ανάγνωση και πάνω από όλα, καλή… καραντίνα!

-Το να περνάς χρόνο μόνος σου όχι μόνο μπορεί να κάνει καλό στην υγεία αλλά μπορεί να σε εκπαιδεύσει πώς να μην εξαρτάσαι από ανθρώπους… ( Oscar Wilde).

-Αν δεν ζεις στην απόλυτη μοναξιά δεν μπορείς να δημιουργήσεις κανένα σπουδαίο έργο ( Pablo Picasso).

-Δεν μπορεί να αισθάνεσαι μόνος σου αν αγαπάς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου (Wayne Dyer)

-Σπατάλησε το χρόνο σου όπως πραγματικά θέλεις και όχι όπως θα… έπρεπε να θέλεις (Susan Cain)

-Γεννιόμαστε μόνοι, ζούμε μόνοι, φεύγουμε μόνοι. Μόνο η πραγματική αγάπη και η βαθιά φιλία μπορούν έστω και για λίγο να προσφέρουν τη ψευδαίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι…(Orson Welles)

-Οι προϋποθέσεις για υγεία και μακροζωία είναι η εγκράτεια, ο καθαρός αέρας, η εύκολη δουλειά και λίγη φροντίδα ( Philip Sydney)

-Αν χάσεις την υπομονή σου, χάνεις την μάχη. ( Mahatma Gandhi)

-“Μία στιγμή υπομονής μπορεί να αποτρέψει την μεγάλη καταστροφή. Μία στιγμή ανυπομονησίας μπορεί να σου κατστρέψει ολόκληρη τη ζωή ( Κινεζικη παροιμία)

-Είσαι πιο γενναίος από οσο πιστεύεις,. Πιο δυνατός από όσο φαίινεσαι. Πιο έξυπνος από όσο νομίζεις και αγάπησες περισσότερο από όσο θα μάθεις ποτέ (A. Milne)

-Αν το σχέδιο Α δεν λειτουργήσει, θυμήσου ότι το αλφάβητο έχει ακόμα 23  γράμματα. Και 204 αν είσαι στην Ιαπωνία…( Claire Cook )

-Aν κάτι δεν σου αρεσει, αλλαξέτο το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε στάση ζωής (Maya Angelou)

-Στη ζωή δεν πρέπει να μας φοβίζει τίποτα, μόνο να το καταλαβαίνουμε. Τώρα είναι η στιγμή να καταλάβουμε περισσότερα και να φοβηθούμε λιγότερο ( Marie Curie)

-“Να είσαι ευγνώμων για ότι έχεις. Έτσι θα αποκτήσεις περισσότερα. Αν συνέχεια σκέφτεσαι αυτό που δεν έχεις… δεν θα εχεις ποτέ αρκετά… (Oprah Winfrey)

-Η ζωή κρύβει πάντα πολλές προκλήσεις. Μόνο αν δεν φοβηθούμε μπορούμε να τις διαχειριστούμε (Angelina Jolie)

-Ότι κι αν συμβεί στη ζωή σου να είσαι πάντα καλός  με τους ανθρώπους. Είναι η μοναδική και η καλύτερη κληρονομιά που μπορείς να αφήσεις πίσω σου —Taylor Swift

Προσαρμογή από κείμενο:  https://www.goodhousekeeping.com/


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».