close

Όλοι ΜΑΖΙ στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

Γυναίκες  δυνατές. Δυναμικές. Γυναίκες που έδωσαν μάχη για τη ζωή τους και την κέρδισαν. Γυναίκες που συνεχίζουν να πολεμούν και δεν το βάζουν ποτέ κάτω. Κι αν λυγίσουν για λίγο, είναι μόνο για να ξαποστάσουν. Θαρραλέες, όμορφες.  Αυτά είναι τα κορίτσια μου. Ο σύλλογος γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, ν. Αχαίας. Η Πρόεδρος τους; Το πιο φωτεινό και αισιόδοξο πλάσμα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Λιολιώ Κολυπέρα. Αεικίνητη, εργασιομανής, ασταμάτητη… ένα δώρο ζωής, ολόκληρη! Κι αν νομίζατε ότι ο κορωνοιός θα “δάμαζε” τη δύναμή της,  κάνετε λάθος! Υπήρχε περίπτωση να μην βρει τον τρόπο να είμαστε και πάλι όλοι ΜΑΖΙ, στο κλείσιμο των εκδηλώσεων του #pinkthecity2020 ; Υπήρχε περίπτωση να μην γιορτάσουμε όλοι ΜΑΖΙ τη γιορτή της νίκης στη ζωή; τη γιορτή της αισιοδοξίας, της ελπίδας, της αλληλεγγύης;  Σας διαβεβαιώ, καμία!

Έτσι λοιπόν, μετά το pink thw city 2020, ήρθε η ώρα για το #pinktheweb2020

Το ετήσιο ραντεβού μας, μεταφέρεται από τα Ψηλαλώνια στο… facebook. Κυριακή, 25 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί σας περιμένουμε όλους τη σελίδα almazoispatras να μιλήσουμε, να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που στηρίζουν το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, να φωτογραφηθούμε, να… διαγωνιστούμε και να κερδίσουμε δώρα αλλά και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας αφού η διαδυκτιακή μας συνάντηση θα κλείσει με πολλή μουσική!

Να είστε όλοι εκεί. Να είμαστε όλοι εκεί!

https://www.facebook.com/watch/?v=346214086469417

#pinkthecity2020

#pinktheweb2020

@pinkthecity2020


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».

INSTAGRAM FEED