Σεπτέμβριος : Το μουσικό μας ραντεβού είναι στην Τεχνόπολη.

Σεπτέμβριος : Το μουσικό μας ραντεβού είναι στην Τεχνόπολη.

 

Μουσική Τεχνόπολη
24 Αυγούστου – 20 Σεπτεμβρίου 2020

Όπου μουσική, βάλε ξανά και ξανά Τεχνόπολη!
#
HDikiSouTexnopoli

Η πάντα πρωτοπόρα και πάντα ανατρεπτική  με τα προγράμματά της, η Τεχνόπολης, πραγματικά δεν σταματά ποτέ να κάνει τη διαφορά και να μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Μετά τις πρώτες συναρπαστικές συναυλίες που ζήσαμε αυτό το καλοκαίρι στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, οι οποίες πραγματοποιηθήκαν στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής του δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη του πολιτισμού, ήρθε η ώρα για το  2ο μέρος της Μουσικής Τεχνόπολης! Το συναυλιακό πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, έχει ένα πλούσιο και δυναμικό line-up που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο καθώς διαπερνά όλο το φάσμα της μουσικής.

Έτσι, στον απόηχο του καλοκαιριού, η Τεχνόπολη, έχοντας διαμορφώσει τον χώρο της σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και με προτεραιότητα την ασφάλεια, σας προσκαλεί σε  μαγικές βραδιές (για καθήμενους), γεμάτες αγαπημένα τραγούδια αλλά και νέα που θα μπουν στις καρδιές μας, ροκ ηχοχρώματα και νοσταλγικές μελωδίες, ακουστικά σετ και δυνατές ρίμες, λαϊκές κιθάρες και ηλεκτρικές εντάσεις, παλμό, αναμνήσεις, συναισθήματα!

Κρατήστε ημερομηνίες και θέσεις γιατί,  στις 6 Σεπτεμβρίου έρχεται η πάντα ανήσυχη Παυλίνα Βουλγαράκη, και ακολουθούν,  η γεμάτη συναίσθημα Νατάσσα Μποφίλιου, ο εκρηκτικός ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ σε ένα ακουστικό σετ γεμάτο ραπ… α λα γκρεκ, αλλά και η φιλοσοφίζουσα κολεκτίβα των Χαΐνηδων που υπόσχεται μια μουσική παράσταση με παράτολμους ακροβάτες, ριψοκίνδυνους ταξιδευτές και θαλασσοδαρμένους κουρσάρους!

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο punk φουστανελάς ή αλλιώς Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης ή αλλιώς Τσολιάς μαζί με την ξακουστή Τσόλια Μπαντ ανεβαίνει στο stage για μια μουσικό-σατιρική, social-distancing παράσταση με φάρσες, φοίνικες, μπαλέτα και μποτιλιάρισμα, ενώ την επόμενη βραδιά, οι Χατζηφραγκέτα έρχονται με τα ξακουστά σουξέ τους σε ένα live που δεν το χάνεις. Σίγουρα. Ακολουθεί μία από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, η Γιώτα Νέγκα, την οποία θα διαδεχθεί η απόλυτη Άννα Βίσση μαζί με τη «χρυσή» μπάντα της αλλά και το πιο επιτυχημένο συγκρότημα της εγχώριας σκηνής που δεν είναι άλλο από τις ΜΕΛΙSSES.

Στη συνέχεια, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, μόνος μαζί με την κιθάρα ή το λαούτο του, μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του όπως μόνο αυτός ξέρει. Το μεγάλο φινάλε της φετινής συναυλιακής σεζόν αναλαμβάνει η γεμάτη ζωή Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τραγούδια δικά της αλλά και τραγούδια σαν δικά της που έχουν μέσα όλα όσα θέλει να μοιραστεί μαζί μας φέτος. Να’ μαστε λοιπόν!

Φέτος, όμως, η πιο εμβληματική σκηνή της πόλης θα έχει την τύχη να φιλοξενήσει και τον ιδιοφυή Wim Mertens σε μία συναυλία που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό!

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Κυριακή 6.09 | Παυλίνα Βουλγαράκη

Δευτέρα 7.09 | Μποφίλιου, Καραμουρατίδης & Ευαγγελάτος – Εν λευκώ live

Τρίτη 8.09 | ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ – ραπ α λα γκρεκ | Full band acoustic live Μαζί του οι: Σεμέλη Παπαβασιλείου (τραγούδι), Βαγγέλης Καραπέτρος (μαντολίνο, βιολί), Σπύρος Βρυώνης (κιθάρα), Νικόλας Κανάς (πιάνο), Αντώνης Βλάσσης (κρουστά)

Τετάρτη 9.09 | Χαΐνηδες

Πέμπτη 10.09 | Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης – Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ! «Πίτσες Μπλε – χτικιό εντίσιον» Σπέσιαλ Γκεστς: Δημήτρης Καλαντζής (TsopanaRave), Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια) & Magic De Spell

Παρασκευή 11.09 | Χατζηφραγκέτα the band

Κυριακή 13.09 | Γιώτα Νέγκα

Δευτέρα 14.09 | Άννα Βίσση

Τετάρτη 16.09 | ΜΕΛΙSSES

Πέμπτη 17.09 | Αλκίνοος Ιωαννίδης Solo

Σάββατο 19.09 | Wim Mertens – Inescapable 40th anniversary tour

Κυριακή 20.09 | Ελεονώρα Ζουγανέλη – Να  ‘μαστε

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί.

*Η αγορά των εισιτηρίων για όλες τις συναυλίες πραγματοποιείται αποκλειστικά από το Viva.gr και το δίκτυο των μεταπωλητών του.

*Οι συναυλίες θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

*Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο και καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

*Η είσοδος πραγματοποιείται από τις οδούς Ιάκχου (διαζώματα Β & Δ και τραπέζια) και Περσεφόνης (διαζώματα Α, Γ1 & Γ2 και θέσεις ΑμεΑ).