“Και μη χειρότερα!” 11 γυναίκες, αφηγούνται.

“Και μη χειρότερα!” 11 γυναίκες, αφηγούνται.

Με την Τίνα Μιχαηλίδου , μας έφερε κοντά το Lifesharing.
Χαρισματικό πλάσμα, ξεχωριστό και με αποδείξεις… πολύ πολύ δημιουργικό! Έτσι όταν μας ανακοίνωσε την κυκλοφορία του βιβλίου της ” Και μη χειρότερα” πιστεύω ότι για όλη την παρέα του lifesharing, ήταν απλά… αναμενόμενο. Γιατί πολύ απλά, η Τίνα είναι γεννημένη για να γράφει.  Τινάκη μου καλή επιτυχία, καλοτάξιδο και φυσικά μπαίνουμε στη σειρά για το επόμενο…!
 “Και μη χειρότερα! Είναι η αγαπημένη μου φράση που τη λέω συνέχεια όταν ακούω κάτι περίεργο ή όταν ακούω περίεργους χωρισμούς του τύπου με χώρισε γιατί δεν ταιριάζαμε ή γιατί βρήκε άλλον/άλλη. Το βιβλίο το ήθελα χρόνια να το εκδώσω, όμως πιστεύω πως όλα τα πράγματα θέλουν το σωστό timing οπότε νομίζω ότι με την καραντίνα ήρθε & έδεσε.
Έχει να κάνει με 11 ιστορίες γυναικών,οι οποίες έχουν χωρίσει αλλά βρίσκουν έναν τρόπο για να ξεπεράσουν τον πρώην τους.Ο λόγος που έγραψα αυτό το βιβλίο μετά από το blog μου (https://www.tinamichaelidou.gr/), ήταν γιατί ήθελα μια γυναίκα να έχει αυτό το βιβλίο & να τη συντροφεύει όταν δεν νιώθει καλά.Πιστεύω πως από το βιβλίο μου μια κοπέλα είτε είναι χωρισμένη,είτε δεσμευμένη θα γελάσει,θα κλάψει,θα ταυτιστεί μαζί του,αλλά θα πάρει & πολλά μηνύματα/μαθήματα από αυτό.
Μέσα υπάρχει & μια δική μου ιστορία η οποία είναι κάτι σαν κατάθεση ψυχής.
Εύχομαι να σας αρέσει & να ταυτιστείτε!”
Τίνα Μιχαηλίδου