Η ψυχή της ηγεσίας 

Η ψυχή της ηγεσίας 

                                                                                 Η ψυχή της ηγεσίας

                                                   “Ξεκλείδωσε το δυναμικό σου για μεγαλείο” 

 

 Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Π. Ασημάκης το νέο βιβλίο του παγκοσμίου φήμης συγγραφέα Deepak Chopra με τίτλο «Η ψυχή της ηγεσίας» και υπότιτλο «Ξεκλείδωσε το δυναμικό σου για μεγαλείο». 

 Το να γίνει κάποιος ηγέτης είναι η πιο κρίσιμη επιλογή που μπορεί να κάνει – είναι η απόφαση να βγει από το σκοτάδι στο φως. 

Ποτέ δεν είχαμε χρειαστεί πεφωτισμένη ηγεσία τόσο πολύ όσο τώρα. Σίγουρα, αυτή η φράση-κλισέ έχει ακουστεί πολλές φορές μέσα στους αιώνες, αλλά στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα η ανθρωπότητα αποτελεί μια τρομερή απειλή για την ίδια της την ύπαρξη, καθώς ανοίγουμε στα τυφλά μεγάλες τρύπες στον ιστό του περιβάλλοντός μας που συντηρεί τη ζωή. Δεν μπορούμε πια να στρεφόμαστε στις κυβερνήσεις μας, όσο καλοπροαίρετες και να είναι, ή σε οποιονδήποτε άλλο πέρα από τους εαυτούς μας, για να δώσουμε απαντήσεις για τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας. Ακόμα, όμως, και να στραφούμε στους εαυτούς μας, πρέπει να πάμε πέρα από τη συνεχή «βαβούρα» του εγώ, πέρα από τα εργαλεία της λογικής, σ’ εκείνο το ήρεμο, γαλήνιο μέρος εντός μας: στο βασίλειο της ψυχής. 

 Τα βιβλία του του Deepak Chopra που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Π. Ασημάκης, θα τα βρείτε στο www.yatu.gr 

Μετάφραση: Ρένα Καρακατσάνη 

Σελίδες: 250, Τιμή: 16,96 €, ISBN: 978-618-5411-03-9 

Εκδόσεις Π. Ασημάκης (τηλ.: 6944756051) 

Βιογραφικό 

O DEEPAK CHOPRA MD, FACP, είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος πρωτοπόρος στην ολιστική ιατρική και την προσωπική μεταμόρφωση, ιδρυτής του Chopra Foundation, και συνιδρυτής του Jiyo.com και του Chopra Global, μια σύγχρονη εταιρεία φροντίδας της υγείας που βρίσκεται στο σταυροδρόμι επιστήμης και πνευματικότητας και μεταμόρφωσης. Είναι πιστοποιημένος ιατρός στην Παθολογία, την Ενδοκρινολογία και το Μεταβολισμό. Είναι Εταίρος του Αμερικανικού Κολεγίου Ιατρών, μέλος του Αμερικανικού Συλλόγου Κλινικών Ενδοκρινολόγων, και Κλινικός Καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Ντιέγκο. 

Έχει συγγράψει 90 βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από σαράντα γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων πολυάριθμων μπεστ-σέλερς στη λίστα των New York Times. Το ενενηκοστό βιβλίο του, MetahumanUnleashing Your Infinite Potential, που εκδόθηκε την 1η Οκτωβρίου του 2019, «ξεκλειδώνει» τα μυστικά για τη μετάβαση πέρα από τους παρόντες περιορισμούς μας προς την πρόσβαση ενός πεδίου για άπειρες δυνατότητες. To βιβλίο του The Healing Self, με συν-συγγραφέα τον κορυφαίο γενετιστή DrRudolph E. Tanzi, έχει γίνει μπεστ-σέλερ στην Αμερική, και πραγματεύεται τη σπουδαιότητα του ανοσοποιητικού μας συστήματος στην υγεία σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Έχει επιλεγεί ως ένα από τα Καλύτερα 8 Επιστημονικά Βιβλία για Ανάγνωση το 2018. Το μπεστ-σέλερ στη λίστα των New York Times «The Way is Peace» έλαβε το Βραβείο Θρησκείας και Πνευματικότητας Quill, και στο «The Book of SecretsUnlocking the Hidden Dimensions of Your Life» απονεμήθηκε το Πρώτο Βραβείο από τα Nautilus Awards του 2005. Τα μπεστσέλερς του στη λίστα των New York Times περιλαμβάνουν: Είσαι το ΣύμπανΑνακάλυψε τον Συμπαντικό σου Εαυτό και Γιατί Είναι σημαντικό να το Κάνεις (εκδόσεις ΠΑσημάκηςΑθήνα), «What Are You Hungry for: The Chopra Solution to Permanent Weight Loss, Well Being, and Lightness of the Soul», «Super Brain: Unleashing the Explosive Power of your Mind to Maximize Health, Happiness, and Spiritual Well Being», «War of the Worldviews», Αγέραστο ΣώμαΑθάνατο Πνεύμα (εκδόσεις ΠΑσημάκης), και «Spiritual Solutions – Answers to Life’s Greatest Problems». Το βιβλίο του Η Ψυχή της Ηγεσίας (εκδόσεις Π. Ασημάκης) αναφέρθηκε ως ένα από τα 5 καλύτερα βιβλία σχετικά με επιχειρήσεις που πρέπει να διαβάσεις για την καριέρα σου. – FINS – Wall Street Journal. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα καινοτόμα προγράμματα εφαρμογών κινητών τηλεφώνων «Stress Free» και «Yoga» και οι εφαρμογές «Vook’s Deepak’s Buddha Guide και Sages and Scientists» παρέχουν μια οδό για την εξερεύνηση του κόσμου του Deepak Chopra. Το νέο εγχείρημα πολυμέσων «The Mother-Infant  

Bond: The Biology of L», που ξεκίνησε την Ημέρα της Μητέρας το 2010, απεικονίζει τον εντυπωσιακό δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού. 

Η δημοτικότητα του Deepak Chopra ως διεθνούς παρουσιαστή και κεντρικού ομιλητή καταδεικνύεται σε μια εντυπωσιακή λίστα τιμητικών διακρίσεων. Η παγκόσμια διαδικτυακή δημοσκόπηση του World Post και του Huffington Post κατέταξε τον Chopra 17ο σημαίνοντα στοχαστή στον κόσμο και 1ο στην Ιατρική. Ο Chopra έχει λάβει το 2010 το GOI Peace Award, το 2006 το Ellis Island Medal of Honor, το οποίο του επιδόθηκε από την National Ethnic Coalition of Organizations Foundation, το 2006 το Trailblazer Award από το Scripps Center for Integrative Medicine, και το 2002 το Einstein Humanitarian Award από το Albert Einstein College of Medicine σε συνεργασία με το American Journal of Psychotherapy. Εργάζεται ως Επίκουρος Καθηγητής στο Kellogg School of Management του Northwestern University, Επίκουρος Καθηγητής στο Columbia Business School του Columbia University, Κλινικός Καθηγητής στο Τμήμα Family Medicine and Public Health στο University of California στο Σαν Ντιέγκομέλος του διδακτικού προσωπικού των Health Sciences στο Walt Disney Imagineering, και Ανώτερος Επιστήμων στο The Gallup Organization. 

Επίσης είναι ο ιδρυτής του προγράμματος Διαλογισμός Αρχέγονου Ήχου, για την διαχείριση στρες και προσωπική ανάπτυξη. 

 

 

Είπαν για τον Deepak Chopra 

«Η χώρα μου έχει εμπλουτιστεί από τις συνεισφορές περισσότερων από ένα εκατομμύριο Ινδών Αμερικανών, οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν τον DrDeepak Chopra, τον πρωτοπόρο της εναλλακτικής ιατρικής». –Πρόεδρος William Clinton, 12 Μαρτίου, 2000 – Επίσημο Δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν του από τον Πρωθυπουργό της Ινδίας. 

 

Το Time Magazine χαιρετίζει τον Deepak Chopra ως έναν από τους κορυφαίους 100 ήρωες και σύμβολα του αιώνα, και τον επαινεί ως τον «ποιητή-προφήτη της εναλλακτικής ιατρικής». –Time Magazine, Ιούνιος του 1999. 

 

«Ο φημισμένος γιατρός και συγγραφέας Deepak Chopra είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πλέον διαυγείς και εμπνευσμένους φιλοσόφους της εποχής μας». – Mikhail Gorbachen, Εύφημος Μνεία κατά την επίδοση του Μεταλλίου της Προεδρίας της Ιταλικής Δημοκρατίας, που του απονεμήθηκε από τη Διεθνή Επιστημονική Επιτροπή Pio Manzu.