2020 και όλα ξεκινούν από την αρχή!

2020 και όλα ξεκινούν από την αρχή!

Tα 12 κλειδιά της Τύχης στον ζωδιακό κύκλο για το 2020

Ελπίδες, όνειρα, στόχοι, πόθοι και έρωτες, όλα είναι εδώ για να γεννηθούν να δυναμώσουν, να λάμψουν σαν τα αστέρια που κοιτάμε κάνοντας ευχές και κρύβουν τόσα μυστικά… Ας ακούσουμε λοιπόν, τι μας ψιθυρίζουν τόσο μακρινά τόσο λαμπερά για την ζωή των 12 Ζωδίων το 2020!!

Το 2020 είναι μια χρονιά δικαίωσης, ειλικρίνειας, ωριμότητας , μια χρονιά που θα βραβευτούν όσοι δουλέψουν σκληρά και όσοι κοπιάσουν. Η αλήθεια θα νικήσει το ψέμα, η πραγματικότητα θα αποκαλύψει τον αληθινό θησαυρό και θα σκορπίσει την χρυσόσκονη.

Η επιλογή είναι πάντα στο χέρι μας και οι νικητές μπορεί να κουραστούν,όμως, θα μπορούν να κοιτάζουν τον κόσμο τους μέσα από μάτια γεμάτα αγάπη και ζεστασιά.

 

Κριός  Χρονιά σταθμός στην καριέρα σας!

θέστε στόχους και εργαστείτε με μέθοδο.

Μια σημαντική χρονιά για σας το 2020 με γεγονότα σε κομβικούς τομείς της ζωής σας. θα χρειαστεί να κοπιάσετε και να εργαστείτε αγόγγυστα όμως, στο τέλος θα αμειφθείτε. Η αλήθεια είναι ότι έχετε πιεστεί και αυτό δεν θα σταματήσει το 2020 , όμως θα σας δοθούν όλες οι δυνατότητες για να καταξιωθείτε επαγγελματικά ή κοινωνικά!

Πολλοί από σας θα πάρετε την μεγάλη απόφαση για να παντρευτείτε και άλλοι θα τα δώσετε όλα για μια μεγάλη καριέρα.

Η απόφαση είναι δική σας αρκεί να ξέρετε πως ο στόχος που θα επιλέξετε θα σας αμείψει μόνο αν τον ακολουθήσετε με σύνεση, υπομονή και επιμονή! Τον Ιανουάριο θα έχετε πολλή δύναμη και ενεργητικότητα όμως κοντά στα μέσα και τα τέλη του μήνα θα συναντήσετε αντίσταση. Καλύτερο διάστημα από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούλιο.

Από τον Ιούλιο μέχρι και τα τέλη του 2020 θα έχετε τον Άρη στο δικό σας ζώδιο και θα είστε πρωταγωνιστές αλλά και μαχητές…

Ταύρος  Σε τροχιά αλλαγών και αφθονίας !

Ανοίγονται νέες λεωφόροι ευκαιριών και επιτυχίας. Διευρύνεται τους ορίζοντες σας μέσα από ταξίδια, σπουδές, επικοινωνία. Αλλάζετε και όσο τολμάτε οι αλλαγές μεταμορφώνουν την ζωή σας. Το 2020 θα είναι για σας μια χρονιά συνειδητοποίησης και δικαίωσης. Αρκεί να κινηθείτε και να αφεθείτε στο ταξίδι των αλλαγών.

Πιο πιεστική περίοδος στον επαγγελματικό τομέα από τον Απρίλη μέχρι τον Ιούνιο και στα τέλη Δεκέμβρη, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

Με τον πλανήτη της ομορφιάς και της αγάπης στο δικό σας ζώδιο τον Μάρτιο λάμπετε και γοητεύετε τους γύρω σας!

Δίδυμοι  Το χαμόγελό σας επιστρέφει και εσείς λάμπετε !

Το 2020 είναι για σας μια χρονιά που θα σας θυμίσει πάλι την ανανεωτική τέχνη του φλερτ, του παιχνιδιού και της γοητείας. Τα οικονομικά σας έχουν πληγεί από τον προηγούμενο χρόνο όμως τώρα θα πάρετε ανάσες και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές ή κληρονομικές υποθέσεις σας.

Είναι ένας ιδανικός χρόνος, για να ακούσετε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας , τους κρυφούς πόθους και τα όνειρά σας. Μην φοβάστε πια. Απλά εμπιστευτείτε αυτούς που αξίζουν και ό,τι άντεξε στον χρόνο.

 

Καρκίνος    Καθαρίζοντας τον δρόμο σας, βλέπετε πιο καθαρά και βάζετε νέους στόχους!

Μετά από έναν χρόνο που δοκίμασε τις αντοχές σας αλλά και τις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές το 2020 έρχεται να σας θυμίσει πως όλα γίνονται για καλό και αν κοιτάξετε την νέα χρονιά μέσα από μια πιο τολμηρή ματιά θα δείτε πως νέες ευκαιρίες υπάρχουν μέσα από μια σημαντική σχέση ή γνωριμία.

Το 2020 οι πλανήτες σας ωθούν σε αλλαγές μέσα από γνωριμίες και αυτό μπορεί να μεταμορφώσει την ζωή σας.

Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου προσέξτε πιο πολύ μέχρι και τον Μάρτιο όλες τις σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες της ζωής σας.

Πολλοί από σας θα αποφασίσετε τώρα το μεγάλο βήμα, ο γάμος μοιάζει μονόδρομος αλλά για κάποιους του 3ου θα χρειαστεί ιδιαίτερη σύνεση.

Γοητεύετε και πετυχαίνετε πιο εύκολα τους στόχους σας από τις 23 Ιανουαρίου μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου.

 

Λέων   Με αστείρευτη ενέργεια και δύναμη πετυχαίνετε μεγάλους στόχους !

Είστε οι βασιλιάδες του ζωδιακού και το ξέρετε πολύ καλά αυτό. Το 2020 ζητάει από σας να αλλάξετε στόχους και οπτική και να εργαστείτε με σοφία και προγραμματισμό, για να σας χαρίσει πολλά χαμόγελα επιτυχίας. Οι Λέοντες του Ιουλίου να είστε πιο προσεκτικοί από 22/3/2020 ως 1/7/2020 και τον Δεκέμβρη.

Ο Φεβρουάριος και ο Σεπτέμβριος κρύβουν ευκαιρίες και ανεβάζουν την γοητεία σας επικίνδυνα…

 

Παρθένος  Ζείτε το δικό σας παραμύθι με happy end!

Το 2020 είναι χρονιά σταθμός για σας και επιτέλους μπορείτε πάλι να χαμογελάτε! Αλλάζετε τρόπο σκέψης και αλλάζει μαζί με σας και η ζωή σας. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας μέσα από ταξίδια, δημιουργία και έρωτα. Γεμίζει η ζωή σας με τον έρωτα ή ένα παιδί, την τέχνη και την δημιουργία. Όπως και αν γίνει αυτό όμως η νέα χρονιά σας προσφέρει απλόχερα  χαρά και αισιοδοξία.

Προσοχή μόνο στα μεγάλα απατηλά λόγια οι γεννημένοι από 7/9 ως 14/9 ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός …

Το 2020 η τύχη είναι με το μέρος σας χαμογελάστε της.

 

Ζυγός   Αποφασίζετε να χτίσετε μια νέα ζωή στις ρίζες του χρόνου και της αλήθειας.

Περάσατε από κύματα και λιμάνια, το 2020 όμως, θέλετε πια να ξεφορτωθείτε τα άχρηστα που σας βαραίνουν . Μάθατε πια, ωριμάσατε και βλέπετε πιο καθαρά . θέλετε ένα λιμάνι και έναν προορισμό ζωής. Πολλοί νιώθετε την ανάγκη της οικογένειας και των δικών σας σαν να επιστρέφετε πα΄λι στις ρίζες σας για να χτίσετε την ζωή σας από την αρχή.

Το σπίτι ή το σπιτικό θα ζεστάνει και θα σας δώσει ενέργεια για την καριέρα σας που αν τολμήσετε θα σας δώσει ικανοποίηση καταξίωση και επιτυχίες.

Ο δρόμος ειδικά για εσάς που είστε μετά τις 14 Οκτώβρη δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα , μην δειλιάσετε, κανένα μεγάλο έργο δεν έγινε χωρίς κόπο.

Φροντίστε την οικογένειά σας και ανανεώστε το σπίτι σας θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

 

Σκορπιός   Βρίσκετε μια αστείρευτη δύναμη αναγέννησης!

Είστε πολεμιστές της ζωής και πάντα βρίσκετε τον πιο βαθιά κρυμμένο ‘θησαυρό’ . Το δώρο του νέου χρόνου θα είναι ευκαιρίες μέσα από νέους δρόμους επικοινωνίας, γνώσης,  ιδέες που δημιουργούν. Αλλάζει η καθημερινότητά σας , γνωριμίες, συναντήσεις, μηνύματα, ταξίδια κρύβουν την επιτυχία που μπορείτε με σοφία να δρέψετε.

Μια μετακόμιση, αγοραπωλησία ή μια επικερδής συμφωνία είναι στο σκηνικό της νέας χρονιάς.

Ο Ιανουάριος είναι πιο απαιτητικός μήνας με πολλές ευθύνες.

Οι Σκορπιοί του Οκτώβρη και όσοι είστε γεννημένοι μέχρι τις 3 Νοέμβρη, διαφυλάξτε τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, αν αξίζουν πραγματικά για σας. Θέλετε αλλαγές αλλά πρώτα πρέπει να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι για να αλλάξει κ η ζωή σας.

 

Τοξότης   Κοιτάξτε με σοφία τον κήπο της ζωής σας, οι καρποί δείχνουν αυτό που αξίζει αληθινά…

Έχετε αποκομίσει περισσότερη σοφία και ωριμότητα στην αυγή της νέας χρονιάς και ξέρετε πια πως μια σταθερή σχέση σας δίνει την ασφάλεια που ζητάτε.

Η οικονομική ασφάλεια είναι για σας φέτος εξίσου σημαντική και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες μέσα από έμπειρες και εξαιρετικά σχεδιασμένες κινήσεις να πετύχετε και αυτόν τον στόχο σας. Βέβαια το 2020 είναι χρονιά υψηλών απαιτήσεων που δεν επιτρέπει επιπολαιότητα και ανεμελιά. Ο Άρης θα σας δώσει περίσσια ενέργεια, ζωτικότητα και ερωτισμό αλλά και μια ανάγκη για δημιουργία και χαρά. Ανοιχτείτε και ξαναβρείτε την χαμένη αισιοδοξία σας.

Με την Αφροδίτη  στους Διδύμους από τις 3 Απρίλη μέχρι τις 7 Αυγούστου ο έρωτας τα φλερτ και τα μπερδέματα είναι στο πρόγραμμα. Οι δεσμευμένοι ίσως να τολμήσετε έναν γάμο ενώ οι παντρεμένοι φροντίστε να ξαναβρείτε την φλόγα στον γάμο σας και όχι αλλού. Την ίδια περίοδο παλιές συνεργασίες ερχονται στο προσκήνιο της ζωής σας !

Αιγόκερως   Νέο ταξίδι ξεκινάει στον χάρτη της ζωής σας κρατήστε για πυξίδα την πίστη και την εμπειρία.

Πολλά ξεκαθάρισαν το 2019 και τώρα είστε πιο σοφοί για να βαδίσετε σε νέα μονοπάτια.

Το 2020 σας φέρνει δώρα αλλαγές και ευκαιρίες μέσα από προσπάθεια αλλά η προσπάθεια είναι για σας το έμφυτο ταλέντό σας.

Φροντίστε και αγαπήστε τον εαυτό σας , αναζητήστε τις επιθυμίες σας και αφήστε για λίγο τα πρέπει που σας βαραίνουν. Το καράβι για να ταξιδέψει και να φτάσει μακριά δεν πρέπει να είναι παραφορτωμένο και οι πολλές υποχρεώσεις και τα πρέπει δεν είναι πάντα δικά σας.

Οι Αιγόκεροι που είστε μετά τις 12 Δεκέμβρη έχετε λίγο ακόμα πίεση και θα χρειαστεί να αξιολογήσετε καλύτερα όταν σας δοθεί μια νέα ευκαιρία ποιον δρόμο να διαλέξετε.

 

Υδροχόος    Τα πιο φωτεινά αστέρια είναι πάντα στο πιο βαθύ σκοτάδι.

Το 2020 είναι για σας μια χρονιά που θα κλείσετε έναν κύκλο και θα αποφασίσετε τι θέλετε στον νέο κύκλο της ζωής σας. Κάνετε απολογισμό των τελευταίων 12 χρόνων της ζωής σας. Ωριμάζετε και πλέον είστε έτοιμοι για να πάρετε νέες ευθύνες.

Οι σχέσεις που θα μείνουν θα περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο και θα αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας χρειάζεται αληθινά.

Πολλοί αλλάζετε κατοικία ή αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας . νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε. Το πιο απαιτητικό διάστημα είναι από τις 22/3 μέχρι και τον Ιούνιο οπότε φροντίστε τον εαυτό σας για να είστε έτοιμοι.

Στο 2ο μισό της χρονιάς θα είστε εξαιρετικά ενεργητικοί, επικοινωνιακοί και δραστήριοι, ενώ η Αφροδίτη θα σας χαρίζει ‘επικίνδυνη’ γοητεία και ερωτισμό από τις 3 Απρίλη μέχρι και τις 7 Αυγούστου.

 

Ιχθύες   Τα όνειρά σας   γίνονται πραγματικότητα με οργανωμένο σχεδιασμό και σημαντικούς φίλους.

Το μυστικό της επιτυχίας για σας τον νέο χρόνο είναι ένα, να  βάλετε στόχους και να βρείτε το πιο πρακτικό σχέδιο με την βοήθεια και άλλων σημαντικών γνωριμιών ή φίλων. Το πρώτο βήμα είναι να σχεδιάσετε και να δραστηριοποιηθείτε για να πετύχετε τον τον ιδανικό στόχο για σας. θα χρειαστείτε όμως εμπειρία και σύνεση.

Μπορείτε, απλά πιστέψτε το και προχωρήστε μπροστά!

Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας από τις 13/1 ως τις 7/2 γοητεύετε και πείθετε όποιον θελήσετε!

 

 

Μάρι Γιόβα

 

Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui

FB Μάρι Γιόβα

instagram Mari Yiova

mariastrologia.blogspot.com

mariaenastron@yahoo.gr