Είσαι Σκορπιός; Βρες το τέλειο ταίρι!

Είσαι Σκορπιός; Βρες το τέλειο ταίρι!

Σκορπιός: ερωτικός, μαγνητικός, κτητικός, μυστηριώδης… Πώς σχετίζεται με τα άλλα ζώδια;;;

 

Με Κριό

 

Περίπλοκος ο συνδυασμός, καθώς υπάρχει η εμπλοκή του Άρη (κυβερνήτης και των δύο ζωδίων) αλλά με διαφορετική ποιότητα. Ο Σκορπιός θέλει χρόνο και σχέδιο για να προχωρήσει στην κατάκτηση, ενώ ο Κριός βιάζεται και δεν μπορεί να περιμένει. Η σχέση μπορεί να γίνει έντονη, γεμάτη πάθος, αλλά και κρυφή ζήλια. Η εμπιστοσύνη που ζητά ο Σκορπιός, δύσκολα κερδίζεται με τον παρορμητικό Κριό. Η σχέση μπορεί να είναι μοναδική, ξεχωριστή, με ερωτισμό και ρίσκο. Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως πως τα συναισθήματα είναι είτε του ύψους, είτε του βάθους!

 

Με Ταύρο:

 

Τα ζώδια είναι απέναντι και αλληλοσυμπληρώνουν το ένα το άλλο. Άρα και στη σχέση, μοιάζει να κερδίζει ο ένας αυτό που του λείπει από την παρουσία του άλλου. Σταθερότητα, σοβαρότητα και εμπιστοσύνη αναπτύσσονται με άνεση. Ο Ταύρος θα είναι εύκολο να κατακτηθεί από τον αισθησιασμό και την ελευθερία του Σκορπιού, αλλά αν ο Σκορπιός είναι πολύ έντονος και κυριαρχικός, ο Ταύρος θα αισθανθεί πως περιορίζεται και «πνίγεται» συναισθηματικά. Γενικά όμως, μπορεί να εξελιχθεί όμορφα η σχέση.

 

Με Δίδυμο:

 

Από τη μία πλευρά ένας παθιασμένος Δίδυμος μπορεί να φέρει δροσιά και εφηβική διάθεση στη σχέση, από την άλλη πλευρά, το πάθος του Σκορπιού μπορεί να κάνει τη σχέση βαθύτερη και πιο ερωτική. Συνήθως και οι δύο έχουν παράπονα όμως. Ο Σκορπιός θεωρεί επιπόλαιο τον Δίδυμο, ενώ ο Δίδυμος έλκεται από τον Σκορπιό αρχικά, και τον θεωρεί πολύ κτητικό στην συνέχεια. Η αγάπη αυτή θέλει προσπάθεια και κατανόηση.

 

Με Καρκίνο:

 

Ζώδια του ίδιου στοιχείου, του νερού, έχουν μια φυσική συγγένεια. Οι ιδιοσυγκρασίες τους μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και κατανόηση των ιδανικών και των στόχων από τον ένα στον άλλο. Ο Καρκίνος τείνει να περνά τις ευαισθησίες και την τρυφερή του φύση στον Σκορπιό. Ο Σκορπιός, με τη σειρά του, θα ξέρει  να επωφεληθεί από αυτό, αισθάνεται ασφάλεια αλλά τον κουράζει η κυκλοθυμία του Καρκίνου. Μπορούν όμως να έχουν βαθιά και διαρκή σχέση.

 

Με Λέοντα:

 

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι εξουσίας. Πολύ περισσότερο από μια σχέση, η ένωση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε μια εξαιρετικά σκληρή και δηλητηριώδη πάλη για την εξουσία και για τους δύο, χωρίς να αποκλείει αυτό το έντονο πάθος. Θα χρειαστεί να έχουν υπομονή, αλλά και σεβασμό ο ένας στις ανάγκες του άλλου. Να χαρούν και να απολαύσουν κάθε στιγμή! Η σχέση μπορεί να είναι σταθερή και όμορφη, με κατανόηση πάντα.

 

Με Παρθένο:

 

Είναι πολύ καλός ο συνδυασμός για σχέση, επειδή υπάρχει μια φυσική έλξη μεταξύ των δύο ζωδίων. Η Παρθένος υποκύπτει εύκολα στις χαρές και στα μυστήρια του Σκορπιού, διότι η γοητεία του δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί. Ο Σκορπιός, με τη σειρά του, ερωτεύεται την αθωότητα και τη διακριτική παρουσία του συντρόφου. Η Παρθένος αφήνεται στην σαγηνευτική δύναμή του. Είναι ένα παιχνίδι αγάπης που συχνά συνεπάγεται πολύ ανάμεικτα συναισθήματα.

 

Με Ζυγό:

 

Λίγο δύσκολα ένας Ζυγός θα προσελκύσει ένα Σκορπιό και το αντίστροφο, επειδή είναι πολύ διαφορετικά ζώδια, εκτός από το γεγονός του ότι ο Ζυγός έχει παρόρμηση και αμεσότητα, κάτι που ο Σκορπιός δεν διαθέτει. Κτητικότητα, ζήλια και σκηνές δράματος μπερδεύουν και δημιουργούν σύγχυση στον Ζυγό, έκπληκτος και αμήχανος από τις υπερβολικές συναισθηματικές καταστάσεις, δεν αντιδρά. Για να πετύχει η σχέση, απαιτείται προσπάθεια και ειλικρίνεια, για πιο ισορροπημένη συνύπαρξη. Να ξέρουμε όμως πως και οι δύο ερωτεύονται πολύ.

 

Με Σκορπιό:

 

Όμοιοι σε όλα, συναντούν το πάθος, τον πόθο, την ένταση και το βάθος στο ερωτικό στοιχείο, όλα την ίδια στιγμή. Η  υπερβολή και η απόλυτη στάση και από τους δύο, ενδέχεται να προκαλέσει πόνο και αρνητικές εξελίξεις.  Σύγκρουση δυνάμεων, με τάση κυριαρχική, ζήλια, μπορεί να φέρει πόνο. Αν όμως είναι ευαίσθητοι στις ανάγκες του συντρόφου τους, μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια της ζήλιας. θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα φθάσουν σε μια βαθιά, σαρωτική σύνδεση ψυχής.

 

Με Τοξότη:

 

Αυτή η αγάπη ενώνει δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους και θα απαιτήσει μια υψηλή δόση λεπτότητας στα συναισθήματα, για τη διαχείριση των διαφορών στο πλαίσιο της σχέσης. Ο Τοξότης είναι πιο δύσκολο να κατανοήσει τις συναισθηματικές περιπλοκές του συντρόφου και  θα εξηγήσει στον Σκορπιό πως δεν είναι απαραίτητο να περάσουν από τόσο βαθιά και έντονη σχέση για να είναι ευτυχισμένος. Ο Σκορπιός μπορεί να δει τη ζωή με πιο όμορφο τρόπο, αισιόδοξο και ανάλαφρο. Υπάρχει ουσιαστικός μετασχηματισμός και για τους δύο.

 

Με Αιγόκερω:

 

Μία στοργική συναστρία που πρόκειται να φέρει ισορροπία και στους δύο, επειδή και οι δύο μοιράζονται την ίδια γεύση για τη συναισθηματική ζωή και να αισθάνονται ενθουσιασμένοι με την αιώνια πάλη για την επιβολή εξουσίας στο πλαίσιο της σχέσης. Στην αγάπη, θα συμπληρώσουν και θα εμπλουτίσουν τον σύντροφο δημιουργώντας πλαίσιο εμπιστοσύνης. Θα έχουν δυνατότητα μακροχρόνιας σχέσης.

 

Με Υδροχόο:

 

Αυτή είναι μια σχέση που λειτουργεί καλά, αλλά έντονα και ανεξάρτητα. Χρειέζονται να κάνουν προσαρμογές από νωρίς στη σχέση. Ο Υδροχόος είναι πολύ ευπροσάρμοστος και μπορεί να συνδεθεί με τον περίπλοκο κόσμο του Σκορπιού με σχετική ευκολία, χρησιμοποιώντας την υπομονή του και την ευφάνταστη δυνατότητα να προχωρήσει περαιτέρω. Ο Σκορπιός ενθαρρύνει και παρακολουθεί τα όνειρα του Υδροχόου, αυτό θα κάνει και τους δύο να γίνουν καλοί σύντροφοι.  Προσοχή στη ζήλια, η οποία μπορεί να είναι υπερβολική.

 

Με Ιχθύ:

 

Θα βιώσουν ένα στοργικό συναίσθημα,  η επιμονή ανταμείβεται με συναρπαστικό ερωτικό στοιχείο και φέρνει ευτυχία με μυστήριο που γοητεύει. Ο συνδυασμός των δύο ζωδίων του ίδιου στοιχείου, οδηγεί σε συναισθηματική, συγκινησιακή και ευαίσθητη σχέση με ένα πάθος χωρίς φραγμούς και χωρίς όρια, όπου και οι δύο αισθάνονται να έχουν ολοκληρωτικά παραδοθεί. Η ροή των συναισθημάτων μεταξύ τους θα είναι πολύ έντονη και θα βυθιστούν σε μια θάλασσα συγκινήσεων.

 

Πηγή: https://astrolife.gr/erotas-skorpios/