close

Τα μυστικά της επιτυχίας. Το σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε!

Όλοι έχουμε όνειρα, επιθυμίες, ταλέντα και στόχους. Τότε γιατί κάποιοι είναι επιτυχημένοι κι ευτυχείς, ενώ άλλοι όχι; Σύμφωνα με τον Δρ. Σταύρο Μπαρούτα: «Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν σύμφωνα με τα εμπόδια που μπαίνουν μπροστά τους. Αρνούνται ν’ αλλάξουν, να διεκδικήσουν». Υπάρχει όμως και η φωτεινή πλευρά-κοινή επίσης σε όλους, την οποία συχνά ξεχνάμε: Η ελεύθερη βούληση. Αυτή θα μας βοηθήσει ν’ αναζωπυρώσουμε ο γνωστός Leadership Expert, coach και συγγραφέας στο σεμινάριο «Μονοπάτια Επιτυχίας» που θα πραγματοποιήσει 1η Ιουνίου στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη.

Δεν φτάνει όμως μόνο η βούληση για να μας οδηγήσει στο ξέφωτο της επιτυχίας. Είναι μια καλή αρχή, βεβαίως. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο ειδικός, η επιτυχία βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Όραμα, Στρατηγική, Μέθοδος και κατάλληλη εφαρμογή. Με στοχευμένη εκπαίδευση και τους παραπάνω πυλώνες σε άριστη συνεργασία, τα «θέλω» μας γίνονται «μπορώ».

Πυρήνας της μεθόδου του Δρ. Σταύρου Μπαρούτα, στην οποία θα βασιστεί και το σεμινάριό του, είναι το συμπεριφορικό μοντέλο. Το τελευταίο εξετάζει τον τρόπο που παίρνουμε τις αποφάσεις, το πώς συμπεριφερόμαστε και πώς θέλουμε να μας φέρονται, τα κίνητρα και τις επιθυμίες μας, τον βαθμό αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης και ενσυναίσθησης που έχουμε σε διαφορετικά περιβάλλοντα και συνθήκες. Με λίγα λόγια απαντά και αναλύει το «ΤΙ-ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ» της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Όλα τα παραπάνω, εφόσον τα γνωρίζουμε, μάς δίνεται η δυνατότητα να τα βελτιώσουμε ή και να τα αλλάξουμε.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε άτομα 25-40 ετών, τα οποία διαμορφώνουν και σχεδιάζουν την πορεία της ζωής τους αλλά και σε άτομα μεγαλύτερων ηλικιών που θέλουν να κάνουν μια καινούρια αρχή. Το σεμινάριο είναι εντατικό, διάρκειας εννιά ωρών και θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 1η Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Lazart. Είναι διαδραστικό και δεν εξαντλείται σε στείρες θεωρίες. Αντίθετα, ο εισηγητής αξιοποιεί όλη την εργαλειοθήκη γνώσεων που διαθέτει, μετατρέποντας την σε πρακτικές, εφαρμόσιμες, οδηγίες. Σκοπός, η δημιουργία εκείνης της συνταγής που θα φέρει τον καθένα στο κατώφλι της προσωπικής επιτυχίας.

Επιστέγασμα του σεμιναρίου, η δυνατότητα των συμμετεχόντων να λάβουν αναλυτική περιγραφή του προσωπικού τους συμπεριφορικού μοντέλου, 70 σελίδων και πλέον, η οποία παρέχεται με έξτρα κόστος, αποκλειστικά στ’ αγγλικά.

Βιογραφικό εισηγητή

 

Ο Σταύρος Μπαρούτας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Marketing, ενώ είναι κάτοχος MBA και PhD στο Management και Ηγεσία. Μέλος (Faculty of CMI) στο Chartered Management Institute της Αγγλίας και πιστοποιημένος από αυτό. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις ως πωλητής, εκπαιδευτής και προϊστάμενος πωλήσεων και σήμερα είναι Διευθυντής Βόρειας Ελλάδας σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.

Συγγραφέας πολλών βιβλίων, ανάμεσα στα οποία: «Η Αντίληψη της Βελτίωσης», «Αλλαγή», «Τα Μυστικά για Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ».

Τον ελεύθερο χρόνο του, εκτός από το να βρίσκεται με την οικογένειά του, διδάσκει «Ηγεσία και Μάνατζμεντ» σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και παραρτήματα αυτών, ενώ παραδίδει σεμινάρια βοηθώντας ανθρώπους όλων των ηλικιών να κάνουν πράξη τα θέλω τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο θα βρείτε στην προσωπική του σελίδα: www.baroutas.com

 

Ταυτότητα σεμιναρίου

Μονοπάτια Επιτυχίας

Self-coaching: Τρόποι και μέθοδοι για προσωπική στρατηγική ζωής.

 

Πότε: Σάββατο 1 Ιουνίου

Πού: Ξενοδοχείο Lazart, Κολοκοτρώνη 16, Θεσσαλονίκη

Διάρκεια: 9 ώρες (10:00-19:00)

Κόστος συμμετοχής: 104 € + ΦΠΑ

Ανάλυση προσωπικού συμπεριφορικού μοντέλου: 75 €

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Επικοινωνήστε με την κυρία Ιωάννα Παντοσίτη στα τηλέφωνα: 210 9959111 και 6987 399782 ή μέσω mail στο: ioanna.pantositi@amathus.gr

 

Το πρόγραμμα αναλυτικά

9.30-10.00: Άφιξη

10.00-10.15: Καλωσόρισμα

10.15-10.30: Εισαγωγή στο πρόγραμμα

10.30-11.30: Λογική και συναίσθημα

11.30-11.45: Διάλειμμα

11.45-12.45: Τα κίνητρα και οι επιθυμίες μας

12.45-13.30: Τα στοιχεία για την επιτυχία

13.30-14.15: Ελαφρύ γεύμα

14.15-15.30: Οι ρόλοι και τα εμπόδια μας

15.30-16.15: Προφίλ ξεχωριστών ατόμων

16.15-16.30 Διάλειμμα

16.30-17.30: Ασκήσεις

17.30-18.30: Συζήτηση

19.00: Λήξη προγράμματος


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».

INSTAGRAM FEED