Colour Stylist Ultimate Lipstick , by ORIFLAME

Colour Stylist Ultimate Lipstick , by ORIFLAME

 

Το σωστό κραγιόν σας κάνει να νιώθετε ολοκληρωμένη. Γιατί να μην επιλέξετε το απόλυτα τέλειο για εσάς;

 

 

Το The ONE είναι το μεγαλύτερο make-up brand της Oriflame, με προϊόντα υψηλής απόδοσης που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ και την ομορφιά. Τώρα ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε την πιο νέα, μοντέρνα και βελτιωμένη σειρά κραγιόν The ONE,  Colour Stylist Ultimate. Όποια και αν είναι η διάθεσή σας ή το look σας, με αυτό το κραγιόν θα δείχνετε πάντα εντυπωσιακή, με στυλ και πάντα έτοιμη για κάθε πρόκληση.

H σύγχρονη φόρμουλα των Κραγιόν The ONE Colour Stylist Ultimate σας χαρίζει πλούσιο πυκνό χρώμα και απίστευτα κρεμώδη κάλυψη που βοηθάει τα χείλη σας να έχουν ενυδατωμένη αίσθηση που διαρκεί όλη την ημέρα. 24 μοντέρνες αποχρώσεις αναδεικνύουν το στυλ σας και ενισχύουν την ομορφιά σας ανάλογα με την προσωπική σας παλέτα. Υπάρχει το τέλειο χρώμα για κάθε γυναίκα.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή απόχρωση, δημιουργήσαμε τον Οδηγό Αποχρώσεων  “Ultimate Shades Guide”. Με αυτό τον οδηγό μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα τις αποχρώσεις που ταιριάζουν άψογα με τον υποτόνο της επιδερμίδας σας, ανάλογα εάν είναι θερμός, ψυχρός ή ουδέτερος. Η επιλογή της σωστής απόχρωσης ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη! Το χρώμα των φλεβών μας καθορίζει τον υποτόνο της επιδερμίδας μας. Εάν οι φλέβες σας είναι μπλε-πράσινες, τότε οι ιδανικές αποχρώσεις για εσάς είναι οι ουδέτερες. Εάν οι φλέβες σας είναι μπλε-μωβ, είναι οι ψυχρές και εάν είναι σκούρες πράσινες, τότε οι αποχρώσεις σας είναι οι θερμές. Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει τόσες πολλές αποχρώσεις από nude έως σκούρες μπορντό και το σίγουρο είναι ότι μπορείτε εύκολα να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε νέα στυλ ή να επιλέξετε μία απόχρωση που αναδεικνύει τη φυσική σας ομορφιά.

Το νέο σχήμα του κραγιόν “Sculpt & Sign δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick μετά από λεπτομερή έρευνα στα διαφορετικά σχήματα των κραγιόν και των αποτελεσμάτων τους. Χάρη στο καινοτόμο σχήμα τους, με έντονη καμπύλη και καλοσχηματισμένη άκρη, μπορείτε να έχετε τέλεια εφαρμογή με ακρίβεια, που καλύπτει την επιφάνεια των χειλιών με πλούσιο χρώμα. Η εφαρμογή του κραγιόν πραγματικά ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο!

Η στιγμιαία απόδοση χρώματος των Colour Stylist Ultimate είναι αναμφισβήτητη. Μία μόνο κίνηση χρειάζεται για να έχετε το αποτέλεσμα που υπογράφει το στυλ σας. Είναι το ιδανικό τελικό άγγιγμα σε οποιοδήποτε look και η καθημερινή τόνωση της αυτοπεποίθησής σας που πάντα επιθυμούσατε. Τα Κραγιόν The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick σας προσφέρουν έντονη κάλυψη, πλούσιο χρώμα που διαρκεί, κρεμώδες τελείωμα με συστατικά που διατηρούν την υγρασία στα χείλη, θρεπτική φόρμουλα και ακαταμάχητο άρωμα για την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς..

Υπογράψτε το προσωπικό σας στυλ με τα Τhe ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick!

 

#SignYourStyle