To The fun of lifesharing του … φαγητού.

To The fun of lifesharing του … φαγητού.

Γενικά ξέρετε ότι η φιλοσοφία το όνομα του  site αλλά και όλη η φιλοσοφία του είναι η διάδοση ιδεών και νέων. Γι αυτό το λόγο, σήμερα ετοιμάσαμε για σας έναν mini “οδηγό μετάδοσης ” διατροφικών νέων που θα καλυτερέψουν τη ζωή όσων θα γίνουν δέκτες του δικού σας fun of lifesharing.

Διαδώστε το μαζί μας

1. Μάθε πόσο νερό πρέπει να πίνεις και μάθε το και στους γύρω σου.  

Ο τρόπος είναι απλός. Χρησιμοποίησε το app της αριθμομηχανής στο κινητό σου, και πολλαπλασίασε το βάρος σου επί 35. Για παράδειγμα, αν είσαι 65 κιλά, χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 lt νερό ημερησίως. Τώρα έβαλες το πρώτο λιθαράκι  για να είναι ι φίλοι σου πιο ενυδατωμένοι!

2. Κέρασε τους

Πολλές φορές, τα healthy habbits,είναι χωρίς να το καταλαβαίνουμε, μεταδοτικά. Όταν λοιπόν βρεθείτε με τους φίλους σας την επόμενη φορά για έναν καφέ, ανοίξτε μπροστά τους το ταπεράκι με ανάλατους ξηρούς καρπούς και κέρασε όλη την παρέα.  Αντίστοιχα κάνε το ίδιο στην παραλία προσφέροντας φρεσκοκομμένο αγγουράκι, καρότο κλπ. Αυτή είναι μία απλή κίνηση για να μάθεις τους φίλους σου πώς το σωστό σνακ τελικά, είναι τόσο απλό!

3. Μαγείρεψε τους

Μία από τις μεγάλες μας αγάπες στην ομάδα του lifesharing είναι να καλούμε κόσμο σπίτι και να μαγειρεύουμε. Τι θα έλεγες λοιπόν, να “κατεβάσεις” 4 super light συνταγές για ορεκτικά, σαλάτα, κυρίως και επιδόρπιο με αγνά υλικά, χωρίς ζάχαρη και χωρίς αλεύρι και μετά να τους αποκαλύψεις ότι το υπέροχο γεύμα που απολαύσατε  ήταν κάτω από 600 θερμίδες. Θα δεις πώς θα ανοίξεις μία ολόκληρη συζήτηση περί light coocking διαδίδοντας ο ένας στον άλλο συνταγές υγείας.

4. Share, share, share

Τελευταίο και …ευκολότερο! Είδες post που είχε κάποιο νέο, κάποιο tip κάποια συνταγή light; Μην κρατάς την γνώση για σένα. Μοιράσου την κολλητή σου ή στο group chat που σίγουρα έχετε!  Κοινοποίησε αυτό το post και άλλαξε όχι μόνο τη δική σου ζωή , αλλά και των γύρω σου!