Χωρίς εσένα. Σπάζοντας τους τοξικούς δεσμούς

Χωρίς εσένα. Σπάζοντας τους τοξικούς δεσμούς

 

Η Karyl Mc Bride για άλλη μία φορά μας παίρνει από το χέρι και μας φέρνει σ’ επαφή με τα σφάλματά μας!

Είτε προσεγγίζουμε το θέμα από την πλευρά του θύτη, είτε από την πλευρά του θύματος, το βιβλίο ξετυλίγει μια «πανδαισία» δυσφορικών αποτυπώσεων από την καθημερινότητα των ζευγαριών. Ο λόγος της κατανοητός, σε σύζευξη με τα καλά Ελληνικά του μεταφραστή, διευκολύνει τον αναγνώστη να διεισδύσει ενεργητικά στον πυρήνα του προβληματισμού της σχετικά με τον χωρισμό.

Το βιβλίο αναδεικνύει τα επάλληλα στρώματα του ναρκισσευόμενου ανθρώπινου ψυχισμού με εξαιρετική καθαρότητα και ειλικρίνεια. Όπως και στο «Υπάρχει χώρος για μένα;», Εκδόσεις Πορφύρα 2018, η Karyl McBride μας δείχνει πως κινείται «σαν στο σπίτι της»! Το επίμονο και ευαίσθητο άγγιγμα της σε αντίστοιχες υποδομές σχέσεων, προδίδει, εκτός από τη βαθιά επιστημονική της γνώση, και τη βιωματική της ενσυναίσθηση.

 

(Απόσπασμα από το προλογικό σημείωμα του Τρύφωνα Ζαχαριάδη)

KARYL MCBRIDE, PH.D

Σπάζοντας τους τοξικούς δεσμούς ή η διαχείριση ενός αποχωρισμού

Mετάφραση: Χριστόφορος Ζώνας

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πορφύρα

Διαβάστε επίσης:https://lifesharing.gr/2019/04/16/karyl-mcbride-%CE%97-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-lifesharing/