Ιχθείς, το ζώδιο του μήνα

Ιχθείς, το ζώδιο του μήνα

 

Αγαπημένες φίλες και φίλοι στο ζώδιο των Ιχθύων, ήρθε και η δική σας εποχή, με ένα εντυπωσιακό τρόπο! Αμέσως μετά την είσοδο του Ήλιου στον δικό σας ζωδιακό σημείο, είχαμε μία ενδιαφέρουσα Πανσέληνο στην Παρθένο. Την πρώτη ίσως Πανσέληνο με τα περισσότερα θετικά σημεία, μετά από μήνες. Κατά συνέπεια, τα γενέθλιά σας δέχονται αυτό το απρόσμενο «δώρο» από το Σύμπαν και οι νέα σας χρονιά ξεκινά με ευνοϊκούς οιωνούς!

Ανήκετε στα ζώδια που είναι ευσυγκίνητα, ευάλωτα, δεκτικά και ρομαντικά. Κάποιες φορές χάνεστε στη θάλασσα της φαντασίας και του ονείρου σας, και άλλοτε κάνετε προσπάθεια να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Μεταξύ οραματισμών και συναισθηματικών διακυμάνσεων, η ζωή σας μοιάζει με ένα πέλαγος συγκινήσεων και ιδεών.

Φέτος όμως, η Πανσέληνος που προσδιορίζει την έναρξη του ζωδίου σας, δίνει την δική της χροιά και βοηθά να προσγειώσετε για λίγο τα όνειρά σας.

Λόγω ζωδίου, η Πανσέληνος μας πληροφορεί πως υπάρχουν ενδιαφέρουσες προοπτικές, αν και εφ’ όσον επιδιώξουμε να σταθούμε στην λεπτομέρεια και επεξεργαστούμε τα σημαντικά σχέδια με μεθοδικό και αναλυτικό τρόπο

Βιολογικά, θα ήταν καλό να ξεπεράσετε φοβίες, κυρίως των μικροβίων, αλλά και την διατροφή που δεν περιέχει υγιεινά συστατικά. Επομένως, ας είστε φέτος περισσότερο επιλεκτικοί στα θέματα υγιεινής και τροφών, αποφεύγοντας την υπερβολή, είτε σε ακανόνιστα γεύματα, είτε στο αλκοόλ και το τσιγάρο.

Ψυχολογικά, θα χρειαστεί να απομακρύνετε σκέψεις που ανακυκλώνουν υποθέσεις τελειωμένες, πεπερασμένες, ανούσιες… Όπως και την εμμονή σε τραυματικές εμπειρίες που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι, πέραν του να διατηρούν ένα κλίμα απαισιοδοξίας και πικρίας στη ζωή σας.

Στο ζώδιο της Παρθένου το φως του φεγγαριού, μας πληροφορεί πως είναι καλό να στραφούμε με τα μάτια της ψυχής και να αναλύσουμε βαθιά ό,τι μας συγκινεί ή μας απασχολεί. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για σας, τους ευαίσθητους σε κάθε δόνηση, Ιχθείς, που πλέετε σε μακρινά πελάγη ονειροπολήσεων…!

Μπορείτε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε το τόσο ευνοϊκό προμήνυμα, να γεφυρώσετε την απόσταση μεταξύ έμπνευσης και υλοποίησης στόχου και να βάλετε ένα πρόγραμμα καθημερινότητας. Κατά συνέπεια, να διακρίνετε την αλήθεια από την πλάνη και να πλησιάσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν με συγκεκριμένο πλάνο και πρακτική αντίληψη.

Ας μην ξεχνάμε, πως για μία διετία ακόμη, ο Κρόνος σας στηρίζει προκειμένου να επιδείξετε υπομονή κι επιμονή και να αποκρυσταλλώσετε σε αποφάσεις, χαράσσοντας ένα σημαντικό έργο που θα σας αναδείξει τελικά.

Επιπρόσθετες συμβουλές σύμφωνα με τα δεκαήμερα (δεκανούς)

Αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο

* Στα αισθηματικά σας ζητήματα, βιώνετε μία περίοδο κρίσης με στόχο να κατανοήσετε περισσότερο το ταίρι σας ή να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο που ταιριάζει στις ευαισθησίες σας. Δεν θα αντέχετε όμως πολύ την κριτική του και ίσως σας προκαλέσει ενοχές. Η προσγείωση είναι βασικό σας μέλημα φέτος, αλλά θα ήταν προτιμότερο να γίνει με ήπιους τρόπους και να συμπορευτείτε με έναν άνθρωπο που έχει κατανόηση, υπομονή, επιμονή και δεν ανακυκλώνει άσκοπα σχόλια και ανούσιες λεπτομέρειες. Ωστόσο, πρόκειται για μία εποικοδομητική χρονιά για σας, καθώς θα βοηθήσει να προχωρήσετε σε σχέσεις σημαντικές.

* Στην επαγγελματική σας ζωή, μεγάλη βαρύτητα έχουν οι συνεργασίες. Είστε πλούσιοι σε ιδέες και οραματισμούς για ένα καλύτερο «αύριο» αλλά ο συναισθηματικός σας κόσμος, δεν επιτρέπει να είστε ταυτόχρονα ρεαλιστές ως προς τους στόχους σας. Κατά συνέπεια, θα μετρήσει ιδιαίτερα η προσφορά ενός συνεργάτη που θα έχει εκλογικευμένη αντίληψη, μαθηματική σκέψη, εφαρμόζοντας πρακτικά όσες ιδέες σας έχουν αντίκρισμα. Θα γίνετε το «ιδανικό δίδυμο» και το έργο σας θα αποδώσει.

Αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο

* Στην αισθηματική σας ζωή θα μπορούσατε να έχετε μία ευνοϊκή χρονιά, και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κι αυτό γιατί θα είστε σοβαροί και επιλεκτικοί ως προς τις γνωριμίες σας και δύσκολα θα αφεθείτε στην ρομαντική διάθεση χωρίς ευθυκρισία. Θα είναι απαραίτητο για σας να δώσουν απτές αποδείξεις οι άνθρωποι που σας προσεγγίζουν και αυτό θα μετρήσει θετικά, σε μία σημαντική σχέση. Δεν θα παραμείνετε θύμα του ονείρου ή της πλάνης, αντίθετα θα διακρίνετε ποιος είναι πραγματικά αξιόλογος και αξιόπιστος για σας. Η χρονιά βέβαια φέρνει πληθωρικότητα στις γνωριμίες και θα πρέπει να αποφύγετε να δράσετε ή να πάρετε αποφάσεις κάτω από το βάρος του ενθουσιασμού.

* Στην επαγγελματική σας ζωή, οι στόχοι που θέτετε φέτος θα βρουν απήχηση και ανταπόκριση. Θα σας στηρίζουν σημαντικοί άνθρωποι του χώρου που κινείστε και ενδεχομένως θα κριθεί το συλλογικό σας έργο, αν συμμετέχετε σε μία ομάδα, θετικά. Θα περάσετε τις απόψεις σας με άνεση και θα θεωρηθεί πως ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες εκείνων που καθορίζουν τις προοπτικές στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στον κοινωνικό. Αποφύγετε όμως να αναλάβετε πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα, γιατί στο τέλος θα δυσκολευτείτε να τις φέρετε εις πέρας.

Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο

* Σημαντική είναι αυτή η χρονιά για την αισθηματική σας ζωή, καθώς οι σχέσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία και οι εμπειρίες στα αισθηματικά αφήνουν ένα δώρο για σας. Το δώρο αυτό έγκειται στην αποτίμηση των επιλογών ή των πράξεων του παρελθόντος, και πλέον θα λέγαμε πως εισπράττετε το αντίτιμο, ως δικαίωση. Κατά συνέπεια, άνθρωποι με γλυκύτητα και στοργικά συναισθήματα θα σταθούν πλάι σας και θα συμβάλλουν στην προσωπική σας ενδυνάμωση και πληρότητα. Θα αισθανθείτε οικειότητα και ζεστασιά και θα ανακάμψετε από πιθανές τραυματικές εμπειρίες των τελευταίων ετών. Θα κατανοήσετε δε, πως όλα στο Σύμπαν έχουν επιστροφή και κάθε πράξη μας επιστρέφει προς εμάς.

* Στα επαγγελματικά σας, είναι μία ενδιαφέρουσα δημιουργική περίοδος. Θα συναντήσετε ανταπόκριση από ανθρώπους που χαίρονται να είναι πλάι σας και να συμμετέχουν στο δημιουργικό σας έργο. Αν είστε καλλιτέχνες, θα υπάρξει άνθιση στο έργο σας και απόδοση σε ό,τι προετοιμάζατε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Μην διασκορπίζεστε όμως σε πολλά, ακόμη κι αν φανεί εύκολο να τα αγκαλιάσετε όλα. Ο ενθουσιασμός θα σας βγάλει από το κέντρο βάρους του έργου σας. Η επόμενη χρονιά θα είναι για σας η κορυφαία για το έργο σας και θα πρέπει να κινηθείτε ως τότε, με υπομονή και περίσκεψη!

*

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο έτος 2019 στο ζώδιό σας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Ιχθείς 2019 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-ichtheis-2019/

Πηγή: https://astrolife.gr/ichtheis-to-zodio-toy-mina