Ο μαγικός κόσμος του Καρυοθραύστη

Ο μαγικός κόσμος του Καρυοθραύστη

Δώστε και φέτος την ευκαιρία στα παιδιά σας αλλά και στον εαυτό σας να περιπλανηθείτε στον μαγικό κόσμο Καρυοθραύστη που για δεύτερη χρονιά φέτος ξαναζωντανεύει στο προαύλιο του εμπορικού κέντρου Golden Hall.

 

Μόλις πατήσετε το πόδι σας στο Golden Hall αρχίζουν οι εκπλήξεις και οι δράσεις για μικρούς και μεγάλους:  

Ο Άγιος Βασίλης καθισμένος στο θρόνο του υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για την πιο αξέχαστη φωτογράφιση υπό τους ήχους πνευστών και κρουστών της πιο χαρούμενης μπάντας της Xmas parade by BP Retail που χαρίζουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες τόσο στο εξωτερικό όσο και στους ορόφους του εμπορικού.

Στον Κόσμο των Δώρων το Public διοργανώνει ευφάνταστες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους. Τα παιδιά γράφουν γράμμα στον Άη Βασίλη, παίζουν παιχνίδια και συμμετέχουν σε κληρώσεις με μοναδικά δώρα!

Αν επιβιβαστείτε στο Nutcracker Express, το τρένο που θα σας μεταφέρει στην ονειροχώρα του Καρυοθραύστη, θα διασκεδάσετε πολύ και θα βγάλετε υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες.

Για ατελείωτο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις επισκεφθείτε τα πέντε κιόσκια. Υπερμεγέθεις κύβοι από γράμματα σχηματίζουν ένα λαβύρινθο τον οποίο θα διασχίσουν τα παιδιά για να φτάσουν στη Χώρα των Ζαχαρωτών, όπου στο κόκκινο ξύλινο σπιτάκι μπορείτε να γευτείτε το μαλλί της γριάς και να θαυμάσετε τις υπέροχες μπαλονοκατασκευές! Η Νεράιδα Ζαχαρένια θα σας προσφέρει γλειφιτζούρια ενώ στο σοκολατόσπιτο τα παιδιά θα πάρουν δώρο από έναν σοκολατένιο Άγιο Βασίλη!

Μην παραλείψετε να ανεβείτε στη  ρόδα Merry Wheel, για να απολαύσετε την υπέροχη θέα στο εκπληκτικό  πάρκο του Καρυοθραύστη!

Στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, ο γκρινιάρης ήρωας Grinch αποφασίζει να «καταστρέψει» τα Χριστούγεννα προκαλεί τα παιδιά να δράσουν με πολλούς και διασκεδαστικούς τρόπους.

Στους λάτρεις των LEGO δίνεται η ευκαιρία για  απίθανες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τα αγαπημένα τους τουβλάκια στο stageLEGO® PLAY Experience the Fun”, στον 1ο όροφο, ενώ αν έχετε μικρό παιδάκι (1,5 έως 5 ετών) μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τον 2ο όροφο, όπου μία συναρπαστική πισίνα γεμάτη αμέτρητα LEGO® DUPLO® τουβλάκια, σας περιμένει για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!

 Επίσης αναζητήστε τα θεατρικά workshops της βραβευμένης ομάδας «Τόπι» στον 2ο όροφο του Golden Hall, που ειδικά για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, οι ηθοποιοί της έχουν ετοιμάσει μια διασκευή του παραμυθιού Καρυοθραύστης στον 1ο όροφο, στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή «Vodafone Family Stories»!

Τέλος, στο Golden Hall Playroom, στο 2ο όροφο, ζωντανεύει το πιο δημιουργικό Εργαστήρι Εικονογράφησης παραμυθιού! Ο αγαπημένος εικονογράφος όλων των παιδιών Γιώργος Σγουρός επιλέγει παραδοσιακά παραμύθια από όλο τον κόσμο, προσκαλώντας τα παιδιά να προτείνουν τις δικές τους δημιουργικές ιδέες για την εικονογράφησή του. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου κάθε παιδί παίρνει ως αναμνηστικό μία εκτύπωση με τη δική του εικονογράφηση στο εξώφυλλο.

Golden Hall Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 210 68 03 440