close

Καλά Χριστούγεννα!

Δεκέμβριος!  Ο πιο “πλούσιος” μήνας του χρόνου μόλις ξεκίνησε. Πλούσιος  σε γιορτές, πλούσιος σε   λάμψη και στολίδια , πλούσιος σε απολογισμούς , νέους στόχους,  και ελπίδα , πλούσιος σε στιγμές: Ψώνια. Δώρα. Οικογενειακά τραπέζια. Φιλικές συγκεντρώσεις.  Πλούσιος σε συναισθήματα .  Άνθρωποι που έφυγαν… άνθρωποι που ήρθαν… Συνθήκες που αλλάζουν αλλά χρειάζεται και το κατάλληλο “σκηνικό ” για να συνειδητοποιήσεις την εικόνα.  Γιατί τα πάντα τις μέρες αυτές είναι “εικόνα”.  Είναι οι κινηματογραφικές σκηνές  με τα χιονισμένα τοπία, το τζάκι που δεν σβήνει ποτέ και το τεράστιο δέντρο στην καλύτερη γωνιά του σπιτιού,  και  οι  ρετουσαρισμένες γυαλιστερές φωτογραφίες αψεγάδιαστων πρωταγωνιστών. Είναι το παραμύθι που έχουμε όλοι ανάγκη να ζήσουμε και να απολαύσουμε κάθε του στιγμή.  Είναι η στιγμή που έχουμε όλοι ανάγκη να πιστέψουμε ότι  μπορεί να ισχύσει και για μας ο επίλογος τού: ¨Κι έτσι ‘ζήσαν αυτοί καλά, και μεις καλύτερα”.

Αγαπημένοι μου,  το μόνο αληθινό  σε αυτό το παραμύθι, είμαστε εμείς. Εμείς το γράφουμε, εμείς το σκηνοθετούμε, εμείς το ζούμε. Εμείς επιλέγουμε το ρόλο μας .  Κάθε τέτοια εποχή λοιπόν μας δίνεται ,θεωρητικά τουλάχιστον, μία νέα ευκαιρία. Ένα λευκό χαρτί  για να γράψουμε από την αρχή τη δική μας ιστορία.  Πάρτε το μπροστά σας. Διαλέξτε τα ομορφότερα χρώματα και ξεκινήστε.

Εύχομαι ολόψυχα αυτές οι γιορτές να είναι για το κάθε ένα από εσάς, για τον κάθε ένα από εμάς όχι μόνο γεμάτες ευλογία, χαρά, χαμόγελο,θαλπωρή και αγάπη αλλά και η καινούρια σημαντική αρχή για μία νέα καλύτερη ζωή….

Καλά Χριστούγεννα !


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».

INSTAGRAM FEED