close

Μπουρέκι με κίτρινη κολοκύθα! Η Κρητική συνταγή που θα σε τρελάνει!

Υλικά

1 1/2 κιλό κολοκύθα κίτρινη

300 γρ. μυζήθρα

1/3 νεροπότηρο λάδι

2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ

αλάτι-πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε την κολοκύθα,την κόβουμε σε λεπτές φέτες,τις αλατοπιπερώνουμε και τις παπασπαλίζουμε με το αλεύρι.
  • Σε ένα ταψί απλώνουμε μια στρώση φέτες κολοκύθα και από πάνω μυζήθρα.
  • Φτιάχνουμε τρεις στρώσεις(η τελευταία είναι πάντα μυζήθρα) περιχύνοντας τις διαδοχικά με το λάδι.

Ψήνουμε στους 180  ο    για 1 1/2 ώρα

Καλή Όρεξη

 

 


Ο Στάθης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Οι γονείς του είχαν κατάστημα με οπτικά και όπως ειναι αυτονόητο ,ΔΕΝ ακολούθησε το επάγγελμά τους! Τον γνώρισαμε μέσα από το χώρο της μόδας ,τις συνεργασίες του με διάφορους celebrities και τις συμμετοχές του στην εβδομάδα μόδας.Η αγάπη του όμως για την μαγειρική ήταν τόσο μεγάλη ,ώστε παράτησε τα πατρόν και έπιασε τις κατσαρόλες. Αυτοδίδακτος μάγειρας ,έχει εργαστεί σαν personal chef και μπορεί να ετοιμάσει στο άψε σβήσε από μουσακά μέχρι καθιστό δείπνο για 40 άτομα. Περπατάει με τις ώρες στο κέντρο ,λατρεύει το προφιτερόλ και μπορεί να σε σκοτώσει αν ακουμπήσεις το μούσι του.

INSTAGRAM FEED