Πώς θα αναβαθμίσεις το office look σου το φθινόπωρο

Πώς θα αναβαθμίσεις το office look σου το φθινόπωρο

Σεπτέμβρης! Μήνας ανασυγκρότησης και δημιουργίας! Όλοι αρχίζουμε σιγά – σιγά να επιστρέφουμε και πνευματικά πίσω στη δουλειά, τη σχολή και το γραφείο, θέτοντας στόχους για τη νέα χρονιά. Και μέσα σ’ όλα αυτά, επιστρέφει και η  απορία που ταλαιπωρεί κάθε εργαζόμενη γυναίκα που δουλεύει σε ένα περιβάλλον γραφείου, τράπεζας ή κάποια παρόμοια θέση: Τι να φορέσω πάλι σήμερα;

Και ενώ έχεις εξαντλήσει όλα τα μαύρα παντελόνια, τα άσπρα πουκάμισα και τις μαύρες φούστες σου, αναζητάς απεγνωσμένα να φορέσεις  κάτι διαφορετικό  για να σου αλλάξει τη διάθεση και να εφαρμόσει το κλασσικό: new year-new me!

  1. Πρόσθεσε χρώμα:Οι τάσεις φέτος το έχουν στην πρώτη γραμμή, αλλά και η ίδια η εποχή έχει ανάγκη από λίγο χρώμα να φωτίσει τόσο εμάς αλλά και την καθημερινότητα μας. Άλλωστε τα ρούχα μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ψυχολογία μας.

Γι αυτό, από αύριο βρες τα χρωματιστά σου τοπ και πουκάμισα και συνδύασε τα με μια παντελόνα, φούστα ή στενό υφασμάτινο παντελόνι Αν το τοπ που θα επιλέξεις έχει φαρδιά γραμμή συνδύασε το με μία ζώνη στη μέση. Αν πάλι προτιμάς στο πάνω μέρος να κρατήσεις ουδέτερους τόνους, μπορείς να φορέσεις ένα χρωματιστό παντελόνι σε παστέλ τόνους, που δεν ξεφεύγει πολύ από το «πρωτόκολλο» του workwear.

Τip: Τα πουκάμισα με έντονα print(ριγέ, καρό ή άλλα)  δίνουν μία πολύ έντονη φινέτσα στο ντύσιμο. Δοκίμασε τα!

  1. Φόρεσε φούστα: Δεν χρειάζεται να κρύβεις τη θηλυκή σου πλευρά στη δουλειά. Αναζήτησε φούστες πέρα από την κλασική pencil , με το κατάλληλο μήκος φυσικά, με ζώνη, κουμπιά, τσέπες και πιο ενδιαφέρον σχέδιο. Μπορείς ακόμη να φορέσεις φαρδιά ζιπ – κιλότ που κάνει την ψευδαίσθηση φούστας.

Συνδύασε τις με πουκάμισα, ζιβάγκο ή απλά τοπ και πρόσθεσε σακάκι στο ίδιο χρώμα ή print για πιο αυστηρό αποτέλεσμα και διακριτικά αξεσουάρ στο λαιμό ή στα αυτιά.

  1. Φόρεσε ζιβάγκο: Οι ζιβάγκο μπλούζες εκτός του ότι μας κρατούν ζεστές το χειμώνα, θεωρούνται ιδιαίτερα chic επιλογή, αφού κολακεύουν πολύ το πάνω μέρος του σώματος μας και δείχνουν το λαιμό μας πολύ ψηλότερο. Είναι ρούχο πασπαρτού, αφού ταιριάζει με κοστούμι, φούστα, τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι-κυριολεκτικά τα πάντα δηλαδή.

Tip: Επέλεξε ένα ιδιαίτερο κολιέ και φόρεσε το από πάνω από το ζιβάγκο σου για να δώσει λάμψη στο σύνολο.

  1. Φόρεσε κοστούμι:Βολικό, εντυπωσιακό και ιδανικό για τη δουλειά, το κοστούμι θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση του τι να επιλέξεις να φορέσεις το πρωί. Επέλεξε το σε χρώμα και print όπως καρέ, ριγέ ή πουά και θα ξεχωρίσεις. Μπορείς ακόμη να επιλέξεις υφές όπως το κοτλέ και το βελούδο. Συνδύασε το με ένα απλό λευκό t-shirt, ένα λεπτό πουκάμισο ή μία ζιβάγκο μπλούζα.

Tip: Αν το σακάκι σου είναι φαρδύ, συνδύασε το με μία ζώνη στη μέση.

Tags: