Εύκολη σπιτική κασερόπιτα χωρίς φύλλο

Εύκολη σπιτική κασερόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά

350 γρ. κασέρι(τριμμένο)

200 γρ. γραβιέρα(τριμμένη)

300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3 αυγά

1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο

αλάτι-πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπόλ ρίχνουμε τα τυριά,το γιαούρτι,αλατι,πιπερι και ανακατεύουμε.
  • Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στα τυριά. Προσθέτουμε το αλεύρι,το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
  • Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ με ελαιόλαδο,ρίχνουμε μέσα το μίγμα της κασερόπιτας και ψήνουμε για 45′ περίπου στους 180ο μέχρι να ροδίσει.

 

Καλή σας όρεξη!