Εύκολη σπιτική κασερόπιτα χωρίς φύλλο
Posted on
July 11, 2018
in ΦΑΓΗΤΑ
Υλικά
350 γρ. κασέρι(τριμμένο)
200 γρ. γραβιέρα(τριμμένη)
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπόλ ρίχνουμε τα τυριά,το γιαούρτι,αλατι,πιπερι και ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στα τυριά. Προσθέτουμε το αλεύρι,το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ με ελαιόλαδο,ρίχνουμε μέσα το μίγμα της κασερόπιτας και ψήνουμε για 45′ περίπου στους 180ο μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!