Υλικά
350 γρ. κασέρι(τριμμένο)
200 γρ. γραβιέρα(τριμμένη)
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπόλ ρίχνουμε τα τυριά,το γιαούρτι,αλατι,πιπερι και ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στα τυριά. Προσθέτουμε το αλεύρι,το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ με ελαιόλαδο,ρίχνουμε μέσα το μίγμα της κασερόπιτας και ψήνουμε για 45′ περίπου στους 180ο μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!
Εύκολη σπιτική κασερόπιτα χωρίς φύλλο
Υλικά
350 γρ. κασέρι(τριμμένο)
200 γρ. γραβιέρα(τριμμένη)
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπόλ ρίχνουμε τα τυριά,το γιαούρτι,αλατι,πιπερι και ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στα τυριά. Προσθέτουμε το αλεύρι,το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε καλά ένα ταψί ή πυρέξ με ελαιόλαδο,ρίχνουμε μέσα το μίγμα της κασερόπιτας και ψήνουμε για 45′ περίπου στους 180ο μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!
NO COMMENT