Για πρόσωπο φρέσκο και λαμπερό!

Για πρόσωπο φρέσκο και λαμπερό!

Αν θέλετε να διατηρήσετε ένα νεανικό πρόσωπο που ακτινοβολεί υγεία, η λύση είναι η σωστή ενυδάτωση.

Η ενυδάτωση του προσώπου είναι το Α και το Ω της υγείας της επιδερμίδας και της διατήρησης ενός λείου και λαμπερού δέρματος, χωρίς προβλήματα ξηρότητας.

  1. Ενυδατικό προϊόν: Μην ξεχνάτε την ενυδατική σας. Πρέπει να τη χρησιμοποιείτε πρωί – βράδυ, κάθε μέρα. Είναι σημαντικό να ταιριάζει στον τύπο του δέρματος σας.
  2. Νερό: Το νερό θα σας βοηθήσει να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας από μέσα προς τα έξω. Μην ξεχνάτε να πίνετε 8 ποτήρια νερό κάθε μέρα και πολύ γρήγορα θα αποκτήσετε μια επιδερμίδα γεμάτη ζωντάνια.
  3. Φρούτα – λαχανικά: Τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν μεγάλες ποσότητες νερού και θα σας παρέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες τους. Επιπλέον, θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε.
  4. Διακοπή καπνίσματος: Το κάπνισμα έχει τρομερή ικανότητα στο να αφυδατώνει την επιδερμίδα.  Οι γυναίκες που καπνίζουν μπορεί να εμφανίσουν πιο γρήγορα ρυτίδες, ενώ παράλληλα αφυδατώνονται σημαντικά με αποτέλεσμα να έχουν μια πιο γηρασμένη όψη.
  5. Αντιηλιακό προσώπου: Η ηλιακή ακτινοβολία είναι μια από τις πρώτες αιτίες που προκαλούν αφυδάτωση. Αν θέλετε να διατηρήσετε ενυδατωμένο το δέρμα σας χρησιμοποιείστε το αντιηλιακό σας όλο το χρόνο.
  6. Πότε χρειάζεται καλύτερη ενυδάτωση; Σε περιόδους έντονης ηλιακής ακτινοβολίας και σε περιόδους που κάνει πολύ κρύο.
  7. Πότε να χρησιμοποιείτε ενυδατική:  Κάθε φορά που καθαρίζετε το πρόσωπό σας ή κάθε φορά που κάνετε απολέπιση.