Εξαφανίστε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα με λεμφικό μασάζ

Εξαφανίστε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα με λεμφικό μασάζ

Αν θέλετε να χάσετε γρήγορα πόντους και να μειώσετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού της κυτταρίτιδας σας προτείνουμε το λεμφικό μασάζ. Δείτε το γιατί.

Στην εποχή μας, το λεμφικό σύστημα επιφορτίζεται – εκτός από τα φυσιολογικά καθήκοντα αποσυμφόρησης του οργανισμού από ενδογενείς τοξίνες – και με την απομάκρυνση εξαιρετικά τοξικών χημικών ουσιών όπως φυτοφάρμακα, χημικά λιπάσματα, νέφος, άσχημη διατροφή, στρες κ.λπ.

Όλα αυτά κάνουν αναγκαία την υποβοήθηση της λειτουργίας του, με ένα ειδικό μασάζ που ονομάζεται Λεμφικό ντρενάζ.

Πρόκειται για μία ειδική τεχνική αποκατάστασης της λέμφου η οποία γίνεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και έχει στόχο να διεγείρει (ξυπνήσει) τους λεμφαδένες του ανθρώπινου οργανισμού και να διευκολύνει την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού μέχρι να επιστρέψει στην κυκλοφορία του αίματος.

Η διέγερση γίνεται με δονήσεις και ειδικές τεχνικές πίεσης στους λεμφαδένες, ενώ η διευκόλυνση της λεμφικής κυκλοφορίας είναι αδειάσματα από την περιφέρεια προς το κέντρο του σώματος και ονομάζεται λεμφική παροχέτευση

Αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά.

Γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Ο λόγος για το λεμφικό μασάζ, που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. Έτσι, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικό χειροπρακτικό μασάζ συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους.

Τα 5 πρώτα μασάζ θα πρέπει να γίνουν μέσα στις πρώτες 10 ημέρες, για να ενεργοποιηθεί η λέμφος και να έχουμε γρήγορη αποτοξίνωση του οργανισμού, ενώ ο τελικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ανθρώπου. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 60 λεπτά.

Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά τα πρώτα 5 μασάζ. Η διαφορά είναι αισθητή στη μείωση της κυτταρίτιδας και στο χάσιμο των πόντων.

Η συντήρηση είναι πολύ σημαντική για να διατηρηθεί το αποτέλεσμά του. Θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τις συνεδρίες λεμφικού μασάζ περίπου 2 φορές το μήνα. Έτσι, θα μπορεί να ελέγχεται η κυκλοφορία της λέμφου και δεν θα επαναδημιουργηθούν τοξίνες και άλλες επιβλαβείς ουσίες που ευνοούν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Το λεμφικό μασάζ μπορεί να γίνει και να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Το λεμφικό μασάζ δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στον οργανισμό  Αντίθετα, διευκολύνει την κυκλοφορία των υγρών του σώματος.