Μια ερωτική πινελιά στο… σπίτι σας!

Μια ερωτική πινελιά στο… σπίτι σας!

Κάθε χρόνο οι ερωτευμένοι έχουν την δική τους τιμητική γιορτή, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πέρα από την καταναλωτική σημασία που έχει αποκτήσει η μέρα αυτή, είναι μια καλή αφορμή να κάνετε μια παύση από την καθημερινότητά, να συνειδητοποιήσετε ποιον άνθρωπο έχετε δίπλα σας και να του δείξετε την αγάπη σας έμπρακτα.

Αυτή η εκδήλωση αγάπης τις περισσότερες φορές εκφράζεται και με κάποιο δώρο. Σημασία δεν έχει τόσο το δώρο αλλά κίνηση…

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας προτείνουμε έξυπνες ιδέες για δώρα που μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες/οι σας!

Δώρα που έχουν συναισθηματική αξία και που ο/η σύντροφός σας θα εκτιμήσει σίγουρα.

Τις περισσότερες φορές, αγοράζουμε έτοιμα δώρα που συνήθως «λήγουν» την ίδια μέρα.

Για αυτό φέτος σας προτείνουμε μια ιδέα που θα κρατήσει…

Θα κρατήσει αναμνήσεις τυπωμένες, αλλά και θα δημιουργήσει νέες. Οι φωτογραφίες είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις μια στιγμή να διαρκέσει.

Πλέον, κρατάμε τις φωτογραφίες αποθηκευμένες στον υπολογιστή ή το κινητό μας, χωρίς να τις βλέπει κανείς. Για αυτό λοιπόν, εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με τον/την καλό/ή σας και κολλήστε τες σε ένα τοίχο του σπιτιού σας σε σχήμα καρδιάς. Πάνω από το κρεβάτι για παράδειγμα είναι ένα τέλειο σημείο. Δεν χρειάζεται 15 Φλεβάρη να τις ξεκολλήσετε. Έτσι βρήκατε και μια ωραία ιδέα τι θα βάλετε σ’ ένα άδειο σας τοίχο.

Αν δεν θέλετε να κολλήσετε τις φωτογραφίες σας απευθείας στον τοίχο, μια ωραία ιδέα είναι να πάρετε καδράκια και να τοποθετήσετε έτσι τις φωτογραφίες σας ώστε να σχηματίζεται κάποιο γράμμα, για παράδειγμα τα αρχικά σας. Ακόμα πιο εντυπωσιακό θα δείχνει αν γράψετε μια λέξη, όπως στην φωτογραφία από κάτω…τι καλύτερο από “love”.


Έχουμε πολύ καιρό να εκτυπώσουμε φωτογραφίες και να τις κάνουμε ένα άλμπουμ. Να λοιπόν η τέλεια αφορμή να το κάνουμε. Μπορείτε κάλλιστα δίπλα από τις ομορφότερες ή τις πιο τρελές και αξέχαστες στιγμές σας να γράψετε μια λεζάντα.


Εντάξει, τώρα θα μου πείτε ότι παλιές φωτογραφίες δεν θα είναι και κάτι πρωτότυπο. Υπάρχουν και για τους απαιτητικούς λύσεις. Βγάλτε εσείς νέες δικές σας φωτογραφίες και κρατήστε σε κάθε φωτογραφία ένα χαρτί που θα γράφει μια λέξη. Οι λέξεις αυτές θα σχηματίζουν μια φράση. Εκτυπώστε και ενώστε τις φωτογραφίες σας, έτσι ώστε όταν το ξεφυλλίζεις να διαβάζεις μια ιστοριούλα. Σίγουρα θα έχετε πράγματα να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας που δεν του τα λέτε καθημερινά.