Δώρα για ερωτευμένους!

Δώρα για ερωτευμένους!

Πολλοί βρίσκουν τη γιορτή των ερωτευμένων ως μία αφορμή για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους προσφέροντας στον ή στη σύντροφό τους ένα δωράκι. Αν ανήκετε σ’ αυτούς και δεν έχετε ακόμη διαλέξει δώρο για το ταίρι σας, σας προτείνω κάποιες ιδέες που ελπίζω να σας διευκολύνουν στις επιλογές σας. Αν πάλι, ανήκετε σ’ εκείνους που σνομπάρουν τον Άγιο Βαλεντίνο, σας προτείνω να το ξανασκεφθήτε, γιατί ο έρωτας είναι δώρο θεϊκό, που σημαίνει ότι οφείλουμε να τον γιορτάζουμε καθημερνινά, πόσο μάλλον… στην ονομαστική του γιορτή!

Δώρα για γυναίκες

Λουλούδια!
Μια  διαχρονικά γεμάτη αβρότητα κίνηση η οποία κρύβει ότι πιο τρυφερό έχετε μέσα σας για το έτερον ήμισύ σας πόσο μάλλον αν συνοδευεται από μία χειρόγραφη κάρτα με τα δικά σας μηνύματα αγάπης.

Κουκλάκια, καρδούλες, σοκολατάκια!
Ένας γλυκός τρόπος να εκφράσει κανείς την παιδικότητά του την οποία δεν θέλουμε να χάσουμε ποτέ. Όσο πιο παιδιά δείχνετε στα μάτια της, τόσο πιο συμπαθητικοί και ερωτεύσιμοι γίνεστε. Φορτωθείτε λοιπόν με κάθε λογής αρκουδάκια , μπαλόνια , σοκολατοειδή και χτυπήστε της το κουδούνι. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει αφού θα σας χαρίσει το πιο όμορφο χαμόγελό της και μια ζεστή αγκαλιά.

Κοσμήματα!
Καμιά γυναίκα δεν μένει ασυγκίνητη στη θέα ενός κοσμήματος. Δεν είναι ανάγκη να αγοράσετε ό,τι πιο ακριβό κυκλοφορεί στην αγορά για να την ευχαριστήσετε. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ευχάριστο ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι πιο οικονομικό αλλά γουστόζικο.

Ρομαντική έξοδος!
Υπάρχουν τόσα πολλά εστιατόρια, ξενοδοχεία, κλάμπς, events που διοργανώνουν κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό για την συγκεκριμένη βραδιά που δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε το ιδανικό για εσάς και το ταίρι σας.

Δώρα για άντρες

Η επιλογή ανδρικού δώρου και μάλιστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ πιο δύσκολη και περίπλοκη διότι οι περισσότεροι άνδρες “ψιλοσνομπάρουν”  αυτή τη μέρα, οπότε δύσκολα συγκινούνται από ρομαντικά δωράκια. Γι’ αυτό και πρέπει να επιλέξετε ένα δώρο είτε πιο χρηστικό και συμβολικό είτε πιο χιουμοριστικό.

Ρολόι , μανικετόκουμπα , αναπτήρα με χαραγμένα τα αρχικά του αν είναι καπνιστής. Αν είναι λάτρης των video games τότε ένα παιχνίδι για το pc, ps3, ps4, ή άλλη κονσόλα το οποίο είχε σκοπό να πάρει εκείνος έτσι κι αλλιώς.
Για έναν τόνο πιο χιουμοριστικό επιλέξτε κάποιο από τα πολλά gadgets που κυκλοφορούν τα οποία έχουν και κάποια χρησιμότητα όπως: κούπες σε σχήμα καρδιάς, USB flash σε διάφορα πονηρά και μη σχήματα, επιτραπέζιο ενηλίκων.
Εάν δεν σας καλύπτει τίποτα από τα παραπάνω τότε η λύση είναι μία, δοκιμασμένη και απόλυτα πετυχημένη. Κάντε στον εαυτό σας ένα σετ καινούργια εσώρουχα και κανονίστε να πέρασετε εκείνη τη μέρα σπίτι. Να είστε σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει δεόντως!

Και μην ξεχνάτε την σοφή συμβουλή της γιαγιάς: Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι! Πράγμα που πολύ απλά σημαίνει ετοιμάζετε ένα πολύ προσεγμένο και ιδιαίτερο μενού το οποίο σερβίρετε υπό το φως των κεριών και με ερωτική μουσική υπόκρουση!