Δώσε και εσύ τα οφέλη του TRX στο παιδί σου!

Δώσε και εσύ τα οφέλη του TRX στο παιδί σου!

Η λειτουργική προπόνηση με TRX είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να ασχοληθούν τα παιδιά σας προκειμένου να βελτιώσουν την ισορροπία τους, την ενδυνάμωση του κορμού, την σωστή στάση σώματος, τον συντονισμό, την ευελιξία την αντοχή αλλά και να αποφεύγουν τους τραυματισμούς.
Επιλέγοντας τον πιστοποιημένο TRX Trainer θα σας ενημερώσει σχετικά με τα πολύπλευρα οφέλη της συγκεκριμένης άσκησης για τα παιδιά σας ενώ ταυτόχρονα τα ίδια θα είναι ενθουσιασμένα γιατί θα το διασκεδάζουν απίστευτα.
Τα παιδιά μέσα από της ασκήσεις του TRX αντιλαμβάνονται την συγκεκριμένη προπόνηση και σαν μία μορφή παιχνιδιού άρα γι’ αυτά είναι ταυτόχρονα μία πρόκληση. ‘Όλα τα παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν στην γυμναστική με TRX  εφόσον δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα μυοσκελετικά. Οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες για την ηλικία τους και εκτελούνται πάντα με ασφάλεια και υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προπονητή.
Εκτός από τα παραπάνω οφέλη το παιδί βγαίνει διπλά κερδισμένο γιατί μειώνεται άμεσα ο κίνδυνος να γίνει παχύσαρκο,να ομαδοποιείται-κοινωνικοποιείται από μικρή ηλικία αλλά είναι και μία αφορμή για να »ξεκολλήσουν» από την κονσόλα ενός παιχνιδιού ή την οθόνη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Γονείς το μόνο που έχετε να κάνετε σήμερα κιόλας είναι να αγοράσετε στα βλαστάρια σας καινούριες φόρμες και αθλητικά παπούτσια και να τα φέρετε για να τα διδάξουμε με αγάπη και χαμόγελο την καλύτερη γυμναστική…και που ξέρετε μπορεί να διαπλάθουμε και να σμιλεύουμε τους αυριανούς πρωταθλητές !!