Τα 5 μυστικά της επιτυχίας των celebrities

Τα 5 μυστικά της επιτυχίας των celebrities

Μυστικό επιτυχίας Νο 1: Οι διάσημοι έχουν ένα όνειρο.

Η Μπιγιονσέ ήθελε πάντα να γίνει τραγουδίστρια. Αυτό το όνειρο καθοδήγησε τη ζωή της . Από το να φτιάξει το πρώτο της γκρουπ σε ηλικία μόλις εννέα ετών, μέχρι να κυκλοφορήσει το πρώτο της σόλο άλμπουμ το 2003. «Οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι απολύτως δεσμευμένοι με τα όνειρά τους» λέει ο Marc Fenton, ένας life coach στη Νέα Υόρκη.

Ευτυχώς που στις φιλοδοξίες δεν υπάρχουν ημερομηνίες λήξης. Έτσι ο καθένας μπορεί να βάλει έναν συγκεκριμένο στόχο και να σχεδιάσει προσεκτικά τα βήματα για να τον πετύχει.

Μυστικό επιτυχίας Νο. 2: Οι σταρ εργάζονται σκληρά.

Παρά τον λαμπερό τρόπο ζωής τους, οι διάσημοι αστέρες μοχθούν πραγματικά για την τέχνη τους. «Πολλοί είναι εργασιομανείς», λέει ο Andrea Syrtash, life coach και αρθρογράφος στη Νέα Υόρκη. Τηλεοπτικοί αστέρες, όπως η Κόρτνεϊ Κοξ, έχουν συχνά 18 ώρες τη μέρα γύρισμα.

« Αλλά ακόμη και τα όμορφα πρόσωπα δεν εμφανίζονται στο προσκήνιο έτσι ξαφνικά», υποστηρίζει ο life coach Marc Fenton. «Πρέπει να θες να εργαστείς σκληρά για την επίτευξη των στόχων σου, να κάνεις ότι χρειάζεται. Να αγαπάς αυτό που κάνεις όπως οι περισσότεροι celebrities. Έτσι δεν θα μοιάζει με δουλειά και θα είναι εύκολο να επενδύσεις χρόνο για να ανακαλύψεις την επιτυχία.»

Μυστικό επιτυχίας Νο. 3: Οι διάσημοι δημιουργούν τις δικές τους ευκαιρίες.

Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν αφήνουν καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Υπάρχουν τηλεοπτικοί αστέρες που δεν είχαν καθόλου εμπειρία στη δημοσιογραφία ή στην παρουσίαση, ωστόσο δεν δίστασαν να δοκιμάσουν και να κατακτήσουν την κορυφή.

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τη δική του επιτυχία. Για παράδειγμα δυο γυναίκες στο Βερμόντ έφτιαχναν brownies, τα οποία πλέον έχουν γίνει το αγαπημένο γλύκισμα της Αμερικής. Μπορεί να μην κατάφεραν να γίνουν σεφ ζαχαροπλαστικής σε εστιατόριο 4 αστέρων, ωστόσο ίδρυσαν τη δική τους εταιρεία και βρήκαν τον δικό τους δρόμο της επιτυχίας.

Μυστικό επιτυχίας No. 4: Οι celebrities δίνουν προτεραιότητα στην υγεία τους.

Σίγουρα ένας από τους βασικούς λόγους που διάσημοι αστέρες όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, επιλέγουν τα λαχανικά στη διατροφή τους ή γυμνάζονται αρκετά, είναι για να δείχνουν άψογοι στη μεγάλη οθόνη ή στο κόκκινο χαλί. Πέρα όμως από την εξωτερική τους εμφάνιση πολλοί τρώνε υγιεινά, αθλούνται και κοιμούνται αρκετά για να παραμένουν πάνω απ’ όλα υγιείς, σωματικά και ψυχικά.

Ο life coach Syrtash λέει: « Το να τρως καλά, να κοιμάσαι καλά και να γυμνάζεσαι συμβάλλει στην καλή πνευματική σου υγεία και σε βοηθά να έχεις φυσική και συναισθηματική αντοχή για να μπορείς να συνεχίσεις».

Μυστικό επιτυχίας No. 5: οι διάσημοι «χτίζουν» συστήματα υποστήριξης.

Για να αντλήσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό να έχεις κάποιον άνθρωπο στη ζωή σου, ο οποίος θα βγάζει στην επιφάνεια τον καλύτερό σου εαυτό.

Η Τζούλια Ρόμπερτς, όπως και πολλοί σταρ, έβγαινε με διάσημα ονόματα του Χόλυγουντ. Την πραγματική και σταθερή αγάπη όμως, τη βρήκε στον άγνωστο κάμεραμαν Danny Moder. Η ίδια έχει πει σε συνεντεύξεις της ότι έχουν πολύ καλή επικοινωνία και μεγαλώνουν μαζί.

Σε αντίθεση με πολλές γυναίκες που επιλέγουν έναν άντρα με προσωπικότητα που τις εκτοπίζει, η «pretty woman», διάλεξε να έχει στο πλευρό της έναν άντρα που δεν θέλει να τραβά την προσοχή επάνω του αλλά εστιάζει στις δικές της ανάγκες.

Δέσποινα Μανδελενάκη