Adam Levine & Behati Prinsloo: Μένουν σε ΑΥΤΟ το Συγκλονιστικό Loft των 260 τ.μ.

Adam Levine & Behati Prinsloo: Μένουν σε ΑΥΤΟ το Συγκλονιστικό Loft των 260 τ.μ.

Hot ζευγάρι, hot loft!

Η συνταγή είναι γνωστή: Αυτός είναι από τους πιο διάσημους, ταλαντούχους και σέξι τραγουδιστές της σύχρονης μουσικής σκηνής. Αυτή είναι από τα πιο γνωστά, -επίσης ταλαντούχα και πανέμορφη- μοντέλα στο χώρο της μόδας. Ο λόγος για τον Adam Levine (των Maroon 5) και την Behati Prinsloo οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο hot και αξιοζήλευτα ζευγάρια της Αμερικανικής showbiz. Οι δύο τους είναι μαζί αρκετό καιρό, έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι και πάνε σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Και φυσικά, ένα τόσο hot ζευγάρι δεν θα μπορούσε παρά να μένει σε ένα εξίσου… hot διαμέρισμα. Μέχρι τώρα, μάλιστα, ο Adam Levine και η Behati Prinsloo έμεναν σε ένα συγκλονιστικό loft στο Soho της Νέας Υόρκης.

To ζευγάρι έχει διακοσμήσει το σπίτι με urban chic αισθητική.

Γιατί σας μιλάμε στον αόριστο; Γιατί εδώ και περίπου ένα χρόνο, το urban chic διαμέρισμα του διάσημου ζευγαριού είναι διαθέσιμο προς πώληση. Μετά τα νέα της εγκυμοσύνης της Behati, πριν ένα χρόνο, η αλήθεια είναι ότι δεν μας ακούγεται διόλου παράξενο. Φανταζόμαστε ότι το ευτυχές ζεύγος θα χρειάζεται λίγο περισσότερο χώρο από το ένα (τεράστιο ομολογουμένως) υπνοδωμάτιο και τα δύο μπάνια που διέθετε το πρώην σπίτι τους για να επεκτείνουν την οικογένειά τους.

 

Η κουζίνα είναι άκρως σύγχρονη και stylish.

 

Με αυτόν τον τεράστιο καναπέ υποθέτουμε ότι το ζευγάρι είχε συχνά πολλούς καλεσμένους στο σπίτι…

Μπορεί τα 260 τ.μ του loft εμάς να μας φαίνονται αρκετά, αλλά για τον «Άγγελο» της Victoria’s Secret και τον γοητευτικό και επιτυχημένο performer δείχνουν λίγα. Σίγουρα… λίγα, όμως, δεν είναι τα χρήματα που ζητάει το ζεύγος για το σπίτι, καθώς το ποσό της πώλησης ανέρχεται στα 5.500.000 εκατομμύρια δολάρια. Να σημειωθεί ότι η αξία του διαμερίσματος ανέβηκε κατά 1 εκατομμύριο δολάρια από την τιμή στην οποία το αγόρασαν οι ίδιοι. Φανταζόμαστε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν αφήσει σε αυτό την αστερόσκονή τους! Βέβαια, οι δύο τους φαίνεται να είναι αρκετά γενναιόδωροι με τον επόμενο ιδιοκτήτη του loft μιας και είναι διατεθειμένοι να του δώσουν και τα έπιπλά τους – με το αζημίωτο πάντα!

Έτοιμοι για ένα γύρο μπιλιάρδου;

Εάν… ψάχνετε λοιπόν για ένα hip διαμέρισμα σε μια από τις πιο διάσημες -και ακριβές- περιοχές της Νέας Υόρκης, να σας πούμε ότι το σπίτι είναι άκρως μοντέρνο και κομψό. Παράλληλα, διαθέτει ανοιχτή κουζίνα με πάγκους από μαύρο γρανίτη και οικιακές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας από ανοξείδωτο ατσάλι. Αν δεν εντυπωσιάζεστε από αυτό, τότε ίσως το ασανσέρ που ανοίγει ακριβώς στην είσοδο του loft, τα πανύψηλα ταβάνια του καθιστικού που φτάνουν μέχρι και τα 18 μέτρα σε ύψος και τους τούβλινους τοίχους μπορεί να σας πείσουν. Αγαπημένο μας σημείο είναι το κομψό και μινιμαλιστικής αισθητικής μπάνιο από μάρμαρο που μας έκανε να μαρμαρώσουμε από θαυμασμό! Και το δέος μας συνεχίστηκε όταν μάθαμε ότι το loft διαθέτει και μια τεράστια γκαρνταρόμπα.

Η κρεβατοκάμαρα είναι και αυτή πολύ φωτεινή.

Μέχρι και το μπάνιο είναι συγκλονιστικό!

Πηγή