Μοσχαρίσιο Συκώτι με Φασκόμηλο
Posted on
January 20, 2018
in ΦΑΓΗΤΑ
Λατρεμένο !!!
600γρ. μοσχαρίσιο συκώτι,κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
5 φυλλαράκια φασκόμηλου
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλευρώνετε ελαφρώς το συκώτι.
Σ’ένα μεγάλο,αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο και το φασκόμηλο,σε μέτρια φωτιά.
Μόλις το λάδι κάψει,δυναμώνετε τη φωτιά,προσθέτετε το συκώτι και μαγειρεύετε για λίγα λεπτά,για να μη σκληρύνει ,γυρνώντας το μια φορά.
Αλατοπιπερώνετε το συκώτι αφού ροδίσει κι απ’τις δυο πλευρές και το αποσύρετε απ’τη φωτιά.
το σερβίρετε ζεστό.