Χρήσιμες συμβουλές για μια ονειρεμένη γαμήλια διακόσμηση!!!

Χρήσιμες συμβουλές για μια ονειρεμένη γαμήλια διακόσμηση!!!

Από τη Μαριέττα Δροσοπούλου, του Politia Tennis Club.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για γαμήλιες διακοσμήσεις, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο. Η ομοιομορφία, το να ταιριάζουν και να επαναλαμβάνονται τα χρώματα, τα υλικά και τα υφάσματα είναι αυτά που κάνουν ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερο! Θα μπορούσε να υπάρχει και κάποιο θέμα που θα σας οδηγεί στις επιλογές σας. Όλα πρέπει να γίνονται σύμφωνα με την προσωπικότητα του ζευγαριού και πάντα με προσοχή, να αποφεύγονται οι υπερβολές και να ακολουθείται η αισθητική της απλότητας.

Η διακόσμηση της εκκλησίας γίνεται κυρίως με φρέσκα λουλούδια που σας αρέσουν. Στολίζονται οι λαμπάδες για το μυστήριο ενώ μια εντυπωσιακή επιλογή είναι οι γιρλάντες για τις αψίδες της εισόδου. Φανάρια σε διάφορα μεγέθη, συνθέσεις λουλουδιών ή κεριών για την διαδρομή προς την εκκλησία είναι συνήθως καλές ιδέες. Η νυφική ανθοδέσμη μπορεί να ξεχωρίζει αλλά όλα τα υπόλοιπα πρέπει να είναι αρμονικά, να αποτελούνται από τα ίδια λουλούδια, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία για ένα κομψό αποτέλεσμα.

Η διακόσμηση του χώρου της δεξίωσης θέλει αρκετή προσοχή.Η σύνθεση που θα στολίζει το κέντρο κάθε τραπεζιού είναι αυτή που θα παρατηρούν οι καλεσμένοι σας την περισσότερη ώρα, γι αυτό συνήθως επιλέγουμε να είναι κάτι ιδιαίτερο.Καλό είναι η σύνθεση να είναι σταθερή σε περίπτωση αέρα και να μην εμποδίζει την οπτική επαφή των καλεσμένων. Μια νέα τάση είναι να χρησιμοποιούμε τα ίδια λουλούδια αλλά να υπάρχουν δύο διαφορετικές συνθέσεις, με διαφορετικό ύψος και ίσως σε διαφορετικά σκεύη, που μπαίνουν εναλλάξ σε κάθε τραπέζι. Αυτό βοηθάει στο να γεμίσει ομορφότερα ο χώρος, να μη φανεί πολύ στημένος αλλά δείχνει πάντα ένα φροντισμένο αποτέλεσμα που έχει μελετηθεί με λεπτομέρεια.

Επιλέξτε τα τραπεζομάντηλα, τα σερβίτσια σας, το δέσιμο της πετσέτας και σκεφτείτε την εκδοχή των σουπλά.
Καλό θα είναι να τοποθετήσετε τις μπομπονιέρες στα τραπέζια ώστε να τις πάρουν από εκεί οι καλεσμένοι σας.
Έτσι στολίζονται ακόμα περισσότερο τα τραπέζια. Φρέσκα λουλούδια, κεριά, κορδέλες, κρύσταλλα, καθρέπτες… σε όλα λέμε ναι!Οι καθρέπτες που καλύπτουν όλη την επιφάνεια του τραπεζιού είναι κάτι καινούριο που αρέσει πολύ.
Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε μια γλυκιά γωνιά, ίσως κοντά στην είσοδο. Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική.Ένα τραπέζι γλυκισμάτων με κουφέτα, μπεζέδες, μπισκότα με τα αρχικά του ζεύγους και σοκολατάκια για το γλυκό καλωσόρισμα, είναι πάντα μια καλή ιδέα! Εκεί μπορείτε να έχετε και το βιβλίο ευχών ,για να σας ευχηθούν και γραπτώς οι καλεσμένοι σας.

Η ώρα η καλή!!!

Μαριέττα Δροσοπούλου
Υπεύθυνη Οργάνωσης Κοινωνικών Εκδηλώσεων Politia Tennis Club
& Wedding Market by Politia Tennis Club
info@politiatennisclub.gr
www.politiatennisclub.gr

Οργάνωση Εκδηλώσεων Πολιτεία – Κηφισιά | Politia Tennis Club
Οργάνωση Εκδηλώσεων, Οργάνωση Γάμου, βάφτιση, με τη μεγάλη εμπειρία του Politia Tennis Club. Αθλητικές δραστηριότητες και διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων.