2018 Της Δικαιοσύνης Ήλιε

2018 Της Δικαιοσύνης Ήλιε

Ο Ήλιος είναι η χαρά, ο εορτασμός ,είναι η ζωτικότητα μας. Είναι ένα παιδί που θέλει να παίζει, ανοιχτό και απολαυστικό σε ό, τι βλέπει.

Το 2018 ισοδυναμεί με τον Αριθμό 11 (2+0+1+8) και αντιστοιχεί στην 11η κάρτα της Ταρώ που είναι η Δικαιοσύνη.

Το νέο έτος, η ζωτικότητα μας – οι ενέργειες μας (ΗΛΙΟΣ) περνoύν στο περιβάλλον της Δικαισύνης(2018).

Η σαφήνεια και η καθαρότητα (στοιχεία της Δικαιοσύνης) μέσα στην πραγματικότητα της ζωής,μας χαρίζουν Χαρά και ζωντάνια.

Ο Ήλιος ρίχνει Φως στα Πάντα, αποκαλύπτοντας μυστικά και κρυμμένες καταστάσεις. Και παρόλο που υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ‘’καούμε’’ από την λάμψη του Φοίβου, το να τυλιχθούμε μέσα στις Ηλιακές ακτίνες είναι ο Σκοπός της Ζωής.

Η Δικαιοσύνη εκτιμά την ικανότητα του Ήλιου να αποκαλύπτει-να φωτίζει τα Πάντα, αλλά δεν μας επιτρέπει να αφεθούμε στην επίμονη έκκλησή του να χαρούμε και να γιορτάσουμε.

Πρέπει πρώτα να αντιμετωπιστούν τα καρμικά ζητήματα που εκκρεμούν –τα πάσης φύσεως χρέη μας.

Η ισορροπία, η εναρμόνιση και οι συνεχείς προσαρμογές στην πραγματικότητα είναι η εστίασή της Θέμιδος. Θέλει την τάξη και έχει την εξουσία να την επιβάλει – οι νόμοι της είναι καρμικοί οπότε μην περιμένουμε ότι ακολουθώντας απλά τους ”τυπικούς” κανόνες θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

Απαιτείται κάτι πολύ περισσότερο.

Ο Ήλιος (ζωτικότητα) μέσα στο χώρο της Δικαιοσύνης(αριθμός 11 -2018), είναι μια περίοδος ενθουσιώδους ισορροπίας, ένας χρόνος επαναξιολόγησης της Ζωής μας.

Ο Νόμος του Κάρμα θα κάνει αισθητή την παρουσία του και το δίπολο αίτιο- αποτέλεσμα θα είναι πιο προφανές από το συνηθισμένο.

Το 2018 περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά θα πληρώσουμε ΑΜΕΣΑ τα λάθη που θα γίνουν οπότε ας έχουμε γνώση πριν πράξουμε.

2018 σημαίνει Δύναμη υπό ‘Ελεγχο γιατί η δημιουργική διαδικασία χρειάζεται και τα δύο σε Ισορροπία.

Καλή Χρονιά με Σοφία και Επίγνωση.