Η μελαγχολία των Χριστουγέννων όταν δεν έχεις σχέση

Η μελαγχολία των Χριστουγέννων όταν δεν έχεις σχέση

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου,στολίζεις το σπίτι,φτιάχνεις χριστουγεννιάτικα γλυκά και βλέπεις τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Είμαι σίγουρη πως όλα αυτά τα έχεις φανταστεί να τα κάνεις με τον σύντροφό σου και κάθε φορά που είστε κάτω από ένα γκι να δίνετε φιλί ο ένας στον άλλον, με λίγα λόγια θες να κάνετε αυτά που βλέπεις σε εκείνες τις ρομαντικές χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Τι γίνεται όμως όταν είσαι μόνη σου και σε πιάνει μια μελαγχολία που δεν έχεις κάποιον δίπλα σου ώστε να περάσετε όμορφα στις γιορτές ;

Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο στενάχωρο να βλέπεις ζευγάρια στο δρόμο και εσύ να είσαι μόνη σου, αλλά σκέψου όμως ότι έχεις δίπλα σου τους φίλους σου και την οικογένειά σου που σε αγαπάνε πολύ.

Το να είσαι μέσα σε μια καταδικασμένη σχέση για να λες πως έχεις κάποιον δίπλα σου απλά για να τον έχεις επειδή δεν θες να είσαι μόνη σου είναι λάθος,καλύτερα να είσαι ελεύθερη παρά να είσαι με τον λάθος σύντροφο και να δεινοπαθείς δίπλα του.

Χρονιάρες μέρες μην αναλώνεσαι στους πρώην,ούτε στο γιατί δεν έχεις σχέση.

Μην ξεχνάς πως το σημαντικότερο είναι να είσαι καλά μέσα σου με εσένα και να κοιτάξεις να περάσεις καλά στις γιορτές με τους ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπάνε.

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και παίρνει μαζί της και το παρελθόν σου.

Άλλωστε έρχεται νέο έτος που θα σου φέρει και νέους έρωτες και πολλές χαρές.

Φρόντισε να μην φοράς παρωπίδες, να μην είσαι κολλημένη στα παλιά και να αφήσεις τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους στην ώρα τους.

Καλές Γιορτές!!!