Tips μακιγιάζ για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Tips μακιγιάζ για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Κάνε ενυδάτωση προσώπου

Το μακιγιάζ σε ένα αφυδατωμένο δέρμα σπάει εύκολα και δείχνει άσχημο. Γι΄αυτό πρέπει να προηγηθεί μια καλή ενυδάτωση! Κάνε καλό καθαρισμό με γαλάκτωμα ή σαπούνι, βάλε με βαμβάκι τονωτική ή στυπτική λοσιόν (ανάλογα με τον τύπο δέρματος) στη συνέχεια κάνε απολέπιση και άπλωσε ένα serum ή μια αμπούλα ενυδάτωσης με κινήσεις μασάζ, μόλις απορροφηθεί άπλωσε μια μάσκα ενυδάτωσης σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό για 20 λεπτά περίπου. Μετά από αυτό το δέρμα σου θα έχει αναζωογονηθεί πλήρως!

Χρησιμοποίησε πάντα primer

Για να υπάρχει διάρκεια στο μακιγιάζ και να μείνει αναλλοίωτο για αρκετές ώρες είναι απαραίτητο το primer στο πρόσωπο και στα μάτια. Κρατάει το make up σταθερό, χωρίς να γυαλίζει και βοηθάει τη σκιά να μην μαζεύεται στο κινητό βλέφαρο.

  1. Βάλε highlighter χωρίς να γυαλίζεις στις φωτογραφίες

Το μυστικό στο highlighter είναι να το απλώνεις ψηλά στα ζυγωματικά και να μην πλησιάζεις ή κατεβαίνεις μέχρι τα μάγουλα. Η ποσότητα παίζει σημαντικό ρόλο γι’ αυτό κορίτσια όλα με φειδώ…

Βάλε ψεύτικες βλεφαρίδες ή extensions

Τα extensions δίνουν ένα πολύ ωραίο φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς την αίσθηση βάρους, έχουν διάρκεια και δίνουν ένταση στο βλέμμα. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες αντιθέτως είναι λίγο πιο εμφανείς, βαρένουν το μάτι και έχουν μικρότερη διάρκεια.

Κάνε το κόκκινο κραγιόν σου να κρατήσει

Το κόκκινο κραγιόν είναι must! Για να το κάνεις να κρατήσει υπάρχουν κάποια tips. 1) τα ματ έχουν μεγαλύτερη διάρκεια 2) χρησιμοποίησε οπωσδήποτε μολύβι χειλιών με το οποίο θα κάνεις όχι μόνο το περίγραμμα αλλά και το γέμισμα 3) πέρασε μια στρώση πούδρας 4) ξανά βάλε κραγιόν και είσαι έτοιμη!

Έχε στο κομοδίνο σου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ (για ώρα ανάγκης)

Όταν έχεις πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω είναι πιο πιθανόν να πέσεις για ύπνο χωρίς να καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Προτείνω τις περισσότερες φορές ένα αφρίζον καθαριστικό που αφαιρεί και το μακιγιάζ, αλλά για ώρα ανάγκης μπορείς να το αφήσεις στην άκρη. Τουλάχιστον έχε στο κομοδίνο σου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και κάνε ένα πρόχειρο καθαρισμό! Το πρωί απαραίτητα πλένεσαι κανονικά!!!

Όταν έχεις αυτοπεποίθηση και νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου δεν χρειάζεσαι το υπερβολικό μακιγιάζ…