Press on nails. Η νέα τάση που κάνει θραύση στο εξωτερικό ήρθε και στην Ελλάδα!

Press on nails. Η νέα τάση που κάνει θραύση στο εξωτερικό ήρθε και στην Ελλάδα!

Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις που κάνουν θραύση αυτό τον καιρό στο εξωτερικό και μόλις έφτασε και στην Ελλάδα.  Ξεχάστε τα κλασικά ψεύτικα νύχια που ξέρατε και που αγοράζετε τόσα χρόνια.

Παρόλο που πλέον δεν τα χρησιμοποιείτε τόσο πολύ όσο παλιά μιας και η προτίμηση σας κλείνει προς το ημιμόνιμο μανικιούρ και τα τεχνητά νύχια γενικότερα, υπάρχουν και οι φορές που δεν έχετε χρόνο να πάτε να τα φτιάξετε ή σας έχει προκύψει κάτι τελευταία στιγμή και δεν προλαβαίνετε να κλείσετε ραντεβού σε ένα nail bar και πέφτετε στην ανάγκη. Όχι πια. Καμιά από εσάς δεν θα βγει έξω με απεριποίητο νύχι αλλά ούτε και με το συνηθισμένο ψεύτικο.

Η λύση ακούει στο όνομα «Press on nails»!!!  

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε είναι πως αυτά τα νύχια είναι χειροποίητα. Τι σημαίνει αυτό; Εκτός του ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς ακριβώς τα χρώματα τους και τα σχέδια τους, μπορείτε να επιλέξετε και το μέγεθος του κάθε νυχιού.   Κατόπιν ειδικής παραγγελίας μπορείτε να έχετε τα νύχια αποκλειστικά μόνο για εσάς στα μέτρα σας και όποτε τα χρειάζεστε, τσουπ θα τα έχετε έτοιμα στο συρτάρι σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή