Τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz!

Τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz!

Η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα βρει τα διάσημα ζευγάρια πιο αγαπημένα από ποτέ με κάποιους, όπως ο Kanye West και η Kim Kardashian, να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, και άλλους όπως η Beyonc? και ο Jay Z να περνούν χρόνο με την οικογένειά τους και να χαλαρώνουν από την πολυάσχολη καθημερινότητά τους. Η showbiz μπορεί να είναι ένας σκληρός χώρος, όμως ο έρωτας πάντα νικά και παρά τις κόντρες, τις ίντριγκες και τους πολλούς πειρασμούς, πολλά διάσημα ζευγάρια παραμένουν ερωτευμένα!

Παρά τα πικρόχολα δημοσιεύματα, παρά τη δύσκολη καθημερινότητα, τους paparazzi που τους ακολουθούν και τις πολλές ώρες που δουλεύουν, τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλο και φαίνεται ότι έχουν βρει τη μαγική συνταγή για την ιδανική σχέση!

Ο Brad Pitt μπορεί να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κινεί γη και ουρανό για να βρεθεί στο πλευρό των παιδιών του και της αγαπημένης του Angelina Jolie που βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας. Μάλιστα το ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μόνο του κάνοντας ρομαντικές βόλτες και ταξίδια κάθε φορά που βρίσκουν την ευκαιρία.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West είναι αδιαμφισβήτητα το πιο δημοφιλές ερωτευμένο ζευγάρι! Αρραβωνιάστηκαν, έφεραν στον κόσμο την North West και ήδη προετοιμάζουν τον γάμο τους στο Παρίσι. Όλος ο κόσμος περιμένει να τους δει να παντρεύονται τον Μάιο και ανυπομονούν για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Kim που όπως έχει δηλώσει θέλει να συμβεί μετά το γάμο της!

Η Beyonc? και ο Jay Z έχουν βρει το μαγικό φίλτρο όχι μόνο για την επιτυχία αλλά και για τον αιώνιο έρωτα! Η οικογένειά τους με την μικρή Blue Ivy είναι δυνατή για αυτό πλέον τους αρέσει να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί. Ευτυχώς ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες τους στο Instagram και μοιράζονται αστείες και οικογενειακές στιγμές τους με τους fans τους.

Μπορεί οι φήμες να θέλουν την Jennifer Aniston να έχει προβλήματα με τον Justin Theroux όμως το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο. Ο ένας μένει στη Νέα Υόρκη και ο άλλος στο Λος Άντζελες όμως όταν συναντιούνται κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το σπίτι που θα μείνουν μαζί και φυσικά για τον μελλοντικό τους γάμο αφού είναι ήδη αρραβωνιασμένοι.

Ο Bradley Cooper μπορεί να κρυβόταν και να ήθελε να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ όμως επειδή ο έρωτας δεν κρύβεται εμφανίστηκε με την καλή του Suki Waterhouse στα βραβεία SAG και ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε να κρατιούνται τρυφερά από το χέρι. Από τότε δεν ντρέπονται πια τα δημόσια φιλιά και τις κοινές φωτογραφίες.

Η Anne Hathaway και ο σύζυγός της Adam Shulman διατηρούσαν χαμηλό προφίλ όμως στις φετινές τους διακοπές στη Χαβάη έδειξαν σε όλους πόσο ερωτευμένοι είναι: Ρομαντικές βόλτες στην παραλία, χαμόγελα μέσα στη θάλασσα και παιχνίδια στην άμμο.

Ο Sean Penn και η Charlize Theron μπορεί να είναι πολύ λίγο καιρό μαζί όμως από τότε που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες τους από τις κοινές τους διακοπές στη Χαβάη, το ζευγάρι δείχνει δημόσια τον έρωτά του πηγαίνοντας μαζί για ψώνια στο supermarket και κάνοντας βόλτα με τον γιο της Charlize, Jackson, στην παραλία, με τον Sean ήδη να φέρεται σαν παντρεμένος άντρας και πολύ ερωτευμένος!

Η Victoria και ο David Bekcham είναι πολλά χρόνια μαζί όμως παραμένουν ένα από τα πιο επιτυχημένα αλλά και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους θέλουν να έχουν διάφορα προβλήματα ανά καιρούς, όμως αυτοί είναι ερωτευμένοι κι έχουν μια πολύ δυνατή και ενωμένη οικογένεια. Πρόσφατα μετακόμισαν στο Λονδίνο, ο Beckham αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο και η Victoria δουλεύει πυρετωδώς για τα fashion projects της!

Πηγή: joytv.gr