Συμβουλές ομορφιάς για να είσαι όμορφη και λαμπερή την ημέρα του γάμου σου!

Συμβουλές ομορφιάς για να είσαι όμορφη και λαμπερή την ημέρα του γάμου σου!

         

   3   Μήνες πριν

Η περιποίηση του δέρματος στο πρόσωπο και στο σώμα καλό θα ήταν να ξεκινήσει 3 μήνες πριν. Αυτό το διάστημα είναι αρκετό για να βελτιωθεί η επιδερμίδα σου από τυχόν ατέλειες.

 Η πρώτη και βασικότερη θεραπεία είναι ο βαθύς καθαρισμός του προσώπου. Απαραίτητος γιατί αφαιρεί όλο το σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα και προετοιμάζει το δέρμα να δεχθεί τις κατάλληλες θεραπείες και προϊόντα.

Ιδανικές θεραπείες για να συνεχίσεις είναι η δερμοαπόξεση και η μεσοθεραπεία. Βελτιώνουν τις ατέλειες, όπως δυσχρωμίες, διεσταλμένοι πόροι, λεπτές γραμμές και αφυδάτωση.

Τα σωστά προϊόντα είναι το Α και το Ω. Η αγωγή στο σπίτι είναι πολλή σημαντική και κάνει τις θεραπείες περισσότερο αποτελεσματικές.

Τι χρειάζεσαι;  

    • Καθαριστικό προσώπου, κατά προτίμηση αφρίζον σαπούνι,  που να μην αφυδατώνει και να αφαιρεί το μακιγιάζ σε πρόσωπο   και μάτια.
    • Peeling με λεπτούς κόκκους για να το κάνεις κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα.
    • Μάσκα ανάπλασης – ενυδάτωσης με κολλαγόνο και υαλουρονικό για κανονικά / ξηρά δέρματα ή καθαριστική – αντιφλεγμονώδης για λιπαρά, μεικτά και ακνεϊκά με θαλασσινό νερό, άργιλο, ψευδάργυρο κ.λπ.  1 – 2 φορές την εβδομάδα.
    • Κρέμα 24h ενυδάτωσης – αντιγήρανσης, εξαρτάται από την ηλικία και τις ανάγκες σου. Η αισθητικός σου θα προτείνει την κατάλληλη.
    • Ειδικό προϊόν ματιών ανάλογα με το πρόβλημα, σε μορφή κρέμας ή ορού, για καθημερινή χρήση πρωί – βράδυ!
    • Serum το τέλειο προϊόν που αγαπούν οι γυναίκες! Ιδανικό θα ήταν ένα serum με βιταμίνη C και υαλουρονικό, για ενυδάτωση σε βάθος και λεύκανση.
    • Αντιηλιακό! Μην το παραλείπεις ποτέ, χειμώνα, καλοκαίρι κάθε μέρα.

 

1  Μήνα πριν

Ένα μήνα πριν τη μεγάλη μέρα συζητάς με την αισθητικό σου αν ξανά χρειάζεσαι καθαρισμό προσώπου, αυτό εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος σου. Αν ναι, σίγουρα τον κάνεις 2 εβδομάδες πριν.

 2 Ημέρες πριν

Δυο μέρες πριν, κάνεις την τελευταία σου περιποίηση σε πρόσωπο και  μάτια.

      Η περιποίηση για το σώμα είναι λίγο πιο απλή!  

    • Scrub 2-3 φορές την εβδομάδα.
    • Καθημερινή ενυδάτωση με προϊόν της επιλογής σου, όπως butter, ξηρό λάδι ή body lotion.

Η μεγάλη μέρα ήρθε και εσύ είσαι έτοιμη και απαστράπτουσα για κλέψεις τις εντυπώσεις…

Από την Κωνσταντίνα Μωρέ, Αισθητικό – Κοσμητολόγο

info@skin-n-more.gr