close
ΟΜΟΡΦΙΑ

Extensions βλεφαρίδων!

Τα τελευταία χρόνια είναι η τελευταία τάση της μόδας στο χώρο της ομορφιάς και όχι άδικα!

 

Τα extensions βλεφαρίδων είναι μια μέθοδος με την οποία ενισχύουμε το μήκος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων.

Τοποθετούνται τρίχα – τρίχα επάνω στις φυσικές βλεφαρίδες για ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές!

 

Το αποτέλεσμα (φυσικό ή λίγο πιο έντονο) εξαρτάται από τον πιστοποιημένο Extensionist που θα κρίνει ανάλογα με το μέγεθος/σχήμα των ματιών, των βλεφαρίδων σας, του προσώπου, του στυλ σας κ.λπ.

 

Τι πρέπει να κάνω πριν έρθω για την πρώτη εφαρμογή;

Για την πρώτη φορά ή για τη συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχει μακιγιάζ και να μην έχει τοποθετηθεί κρέμα ματιών.

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Όχι. Η φόρμουλα της φαρμακευτικής κόλλας είναι ειδική για να ενσωματώνεται με τις βλεφαρίδες σας χωρίς να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

Είναι ασφαλείς;

Ναι, όταν τοποθετούνται από εξουσιοδοτημένο, εκπαιδευμένο άτομο. 

Η ισχυρή αβλαβής κόλλα χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών, σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι υποαλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή δεν ακουμπά στο δέρμα σας, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα.

 

Πόσο καιρό μπορούν να παραμείνουν;

Τα extensions παραμένουν δύο μήνες. Βέβαια, η διάρκεια εξαρτάται από τον φυσικό κύκλο αναγέννησης των βλεφαρίδων του κάθε ατόμου. Πρέπει να συντηρούνται κάθε 2-3 εβδομάδες, με «γεμίσματα».

Μπορώ να φοράω μάσκαρα;

Η mascara δεν είναι απαραίτητη. Εάν όμως χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να μην είναι αδιάβροχη. Δεν πρέπει να εφαρμόζονται προϊόντα με βάση το λάδι(καθαριστικό, γαλάκτωμα κ.τ.λ.).

Πως μπορώ να περιποιηθώ τα extensions;

Τις πρώτες 24 ώρες, δεν βρέχετε τα μάτια και αποφεύγετε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό. Κατά το διάστημα που έχετε τις βλεφαρίδες, μην τρίβετε δυνατά τα μάτια σας, μην τραβάτε τις βλεφαρίδες και μην χρησιμοποιείται ψαλίδι για γύρισμα των βλεφάρων.

Tα extensions έχουν ως στόχο να βελτιώσουν το βλέμμα και γενικότερα όλη την εικόνα του προσώπου, ειδικά σε άτομα με αραιές, ξανθές, ίσιες, κοντές βλεφαρίδες.

Είναι ένας τρόπος να αποφεύγετε το καθημερινό μακιγιάζ και να χρησιμοποιείτε  μόνο ρουζ και κραγιόν!

Δοκιμάστε το και θα είστε ακαταμάχητες…

Κωνσταντίνα Μωρέ

Αισθητικός – Κοσμητολόγος

www.skinnmore.gr


Η Κωνσταντίνα Μωρέ είναι Αισθητικός και αποφοίτησε το 2011 από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών, του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας. Έκτοτε εργάζεται συνεχόμενα σε κέντρα αισθητικής, αποκομίζοντας εκτεταμένη εμπειρία τόσο θεωρητική όσο και πρακτική, δίνοντας λύση σε πολλά αισθητικά προβλήματα γυναικών και ανδρών. Ειδικότερα, ασχολείται με εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, μεθόδους αποτρίχωσης, massage και νυφικό μακιγιάζ. Συμμετέχει, τακτικά, σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. Έχει μετεκπαιδευτεί, σε προηγμένες τεχνικές αντιγήρανσης προσώπου και μεσοθεραπείας στην αισθητική, ενδερμολογίας στο πρόσωπο και στο σώμα και σε εξειδικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών Laser για μόνιμη αποτρίχωση και ανάπλαση του δέρματος. Επιπλέον, έχει λάβει τις απαραίτητες γνώσεις στο Spa Marketing και στις τεχνικές πώλησης και δημιουργίας events στο Spa. Μέλημά της είναι η συνεχής κατάρτιση και παρακολούθηση νέων τεχνολογικών μεθόδων για να προσφέρει πάντα τις ιδανικότερες λύσεις με το βέλτιστο αποτέλεσμα. Είναι μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος. Είναι ιδρύτρια και επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου αισθητικής Skin & More στην Αθήνα.

INSTAGRAM FEED