Σουβλάκι με διάφορα λαχανικά και ντιπ σος γιαουρτιού

Σουβλάκι με διάφορα λαχανικά και ντιπ σος γιαουρτιού

Υλικά 4 άτομα

2 μελιτζάνες φλάσκες

4 κολοκύθια μέτρια

12 λευκά μανιτάρια μέτρια

Ντοματίνια

1 μέτριο ξερό κρεμμύδι

1 πράσινη πιπεριά κέρατο

1 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο

χυμό μισού λεμονιού

1 κ.γ. ρίγανη

αλάτι

150γρ γιαούρτι,50γρ μουστάρδα απαλή

Εκτέλεση

Πλένουμε τα λαχανικά και κόβουμε μελιτζάνες και κολοκύθια σε χονδρές φέτες -να στέκουν στα σουβλάκια επάνω- και αλατίζουμε μέσα σε σουρωτήρι για μισή ώρα.

Κόβουμε στα 4 το κρεμμύδι και ξεχωρίζουμε τους χιτώνες.

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε άκοπα.

Κόβουμε και βγάζουμε τους σπόρους από τις πιπεριές και κόβουμε  κομμάτια.

Όταν ιδρώσουν οι χυμοί μελιτζάνας και κολοκυθιού από το αλάτι, ξεπλένουμε