Σβήστε τις ρυτίδες με ρετινόλη!

Σβήστε τις ρυτίδες με ρετινόλη!

Η πρόληψη αλλά και η λείανση των ρυτίδων, και η αποκατάσταση της ομοιομορφίας της επιδερμίδας, αποτελούσαν και αποτελούν αντικείμενο των περισσότερων ερευνών της κοσμετολογίας… από καταβολής της.

Τι δείχνουν οι παλαιότερες και οι νεώτερες σχετικές έρευνες; Ότι η ρετινόλη κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στη λίστα των αντιγηραντικών συστατικών!

Ρετινόλη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα

Πολύ πρόσφατα τα εργαστήρια της La Roche-Posay αντιμετώπισαν μια σοβαρή πρόκληση:

Να δημιουργήσουν ένα προϊόν με ρετινόλη για ενισχυμένη αποτελεσματικότητα σε ρυτίδες και ανομοιόμορφη όψη, το οποίο παράλληλα θα είναι ιδανικό ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.

Και τα κατάφεραν. Δημιούργησαν τη σειρά καλλυντικών REDERMIC!

Η σύστασή τους περιέχει καθαρή ρετινόλη και ρετινόλη προοδευτικής απελευθέρωσης (ένωση ρετινόλης και λινοκλεϊκού οξέως που μεταβολίζεται μέσω ενζύμων στο δέρμα, απελευθερώνοντας ρετινόλη που δρα επανορθωτικά και λινολεϊκό οξύ που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του επιδερμικού φραγμού).

Η μοναδικότητά αυτής της σύστασης οφείλεται στο ότι απελευθερώνει σταδιακά τη βέλτιστη επανορθωτική δόση ρετινόλης, ενώ παράλληλα σέβεται το όριο δυσανεξίας του δέρματος. Γιατί αν η ρετινόλη απελευθερωθεί άμεσα με την εφαρμογή στο δέρμα, μπορεί να ξεπεραστεί το όριο δυσανεξίας με αποτέλεσμα την εμφάνιση ερεθισμών. Με τη ρετινόλη προοδευτικής απελευθέρωσης, αποφεύγεται αυτός ο κίνδυνος καθώς το δέρμα έχει το χρόνο που χρειάζεται να προσαρμοστεί στην ισχυρή επανορθωτική δράση της ρετινόλης.

Επιπλέον η σύσταση της σειράς REDERMIC περιλαμβάνει αδενοσίνη που ενισχύει τη δράση της ρετινόλης, υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση της επιδερμίδας και ιαματικό νερό της La Roche Posay, πλούσιο σε σελήνιο για αντιοξειδωτική δράση και καταπραϋντική δράση.

Αποτέλεσμα;

  • Η λείανση των ρυτίδων ακόμα και των πιο βαθιών.
  • Επαναφορά του ανάγλυφου της επιδερμίδας.
  • Αποκατάσταση της ομοιομορφίας της επιδερμίδας.

Η σειρά REDERMIC περιλαμβάνει κρέμα προσώπου και κρέμα ματιών, πολύ αποτελεσματική επίσης στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων και του κουρασμένου βλέμματος.

Ναι, οι ρυτίδες… γεμίζουν!

Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα των γυναικών είναι ότι το πρόσωπό τους φαίνεται θλιμμένο, κουρασμένο και αγχωμένο σε μόνιμη βάση, ακόμα και όταν οι ίδιες δεν αισθάνονται έτσι.

Τι φταίει γι’ αυτό;

Οι κάθετες ρυτίδες που δυστυχώς μπορούν να εμφανιστούν ανεξάρτητα από την ηλικία. Οι ρυτίδες αυτές προκαλούν σημαντικές αλλαγές στην έκφραση του προσώπου, αλλοιώνοντας το έντονα και προσδίδοντας του μια αρνητική έκφραση. Εμφανίζονται ανάμεσα στα φρύδια, αριστερά και δεξιά από το στόμα, στην ρινοπαρειακή περιοχή και γύρω από τα χείλη.

Οι περισσότερες γυναίκες για να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα καταφεύγουν στις ενέσιμες θεραπείες όπως το botox και τα fillers υαλουρονικού.

Όχι πια, λέει η VICHY με το λανσάρισμα της κρέμας καθημερινής φροντίδας LIFTACTIV ADVANCED FILLER. Η βάση της σύστασής της είναι -τι άλλο;- η ρετινόλη!

Τώρα, επιμένει η VICHY, το νυστέρι και οι θεραπείες στο ιατρείο μπορούν να περιμένουν.

Η LIFTACTIV ADVANCED FILLER περιέχει καθαρή ρετινόλη + LR2412, έναν

συνδυασμό δύο μορίων εξαιρετικής αποτελεσματικότητας, που μπορεί να λειάνει τις επιφανειακές ρυτίδες και να γεμίσει ακόμα και τις βαθιές και κάθετες ρυτίδες. Χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα και επαναφέρει την πυκνότητα της, γεμίζοντας τις βαθιές ρυτίδες.

Οι καταπραϋντικές ιδιότητες του LR2412 το καθιστούν ιδανικό μόριο για συνδυαστική δράση με τη ρετινόλη, καθώς προλαμβάνει και περιορίζει τις περιστασιακές ενοχλήσεις που μπορεί να προκαλέσει η ρετινόλη σε υψηλή συγκέντρωση.

Πρόκειται για ένα πολυδύναμο σύμπλοκο με πολλαπλή δράση σε όλα τα «επίπεδα» στο δέρμα. Στις επιφανειακές στοιβάδες της επιδερμίδας, ευνοεί την κυτταρική ανανέωση και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό: η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και πιο λεία, ενώ παράλληλα ενυδατώνεται σε βάθος. Στις βαθύτερες στοιβάδες, επιταχύνει την επανόρθωση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει δράση που «γεμίζει» τις ρυτίδες και ενισχύει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Επιπλέον η LIFTACTIV ADVANCED FILLER περιέχει 3 ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ 0.2% για άμεση σφριγηλότητα και ενυδάτωση
  • ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ 0,8% για απαλότητα και ενυδάτωση
  • ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ VICHY για καταπράϋνση, ανανέωση και ενδυνάμωση

    Ταυτόχρονα, είναι εμπλουτισμένη με μικρο-πέρλες για να χαρίζει εξαιρετική λάμψηκατά την εφαρμογή. Μια υφή εξαιρετικά ισορροπημένη που απορροφάται άμεσα αποτελώντας εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρωί ή το βράδυ, ανάλογα με τις συνήθειες κάθε γυναίκας. Όταν χρησιμοποιείται το πρωί, θα πρέπει να συνδυαστεί με προϊόν αντηλιακής προστασίας για το πρόσωπο με SPF 15. Δε συνιστάται η χρήση με άλλα προϊόντα που περιέχουν ρετινόλη.

Για ενισχυμένη και άμεση δράση συνδυάζεται με τους ορούς Liftactiv για το πρόσωπο και τα μάτια & βλεφαρίδες.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!

ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΣΟΦΡΥΟΥ
Ασκήστε πίεση με τους αντίχειρες ανάμεσα στα δύο φρύδια, ανασηκώστε και κατεβάστε τα φρύδια χωρίς να μετακινείτε τους αντίχειρες, σαν να θέλατε να ανοίξετε διάπλατα τα μάτια σας: Επαναλάβετε 10 φορές.

ΡΙΝΟΧΕΙΛΙΚΕΣ ΠΤΥΧΩΣΕΙΣ
Τοποθετήστε τους δείκτες και τους μέσους αριστερά και δεξιά από τη μύτη, και τραβήξτε τα μάγουλα όσο γίνεται προς τα πίσω, προσπαθώντας ταυτόχρονα να κάνετε προς τα εμπρός τα χείλη σας, όσο γίνεται περισσότερο. Χαλαρώστε. Επαναλάβετε 10 φορές.

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ
Τοποθετήστε τους δείκτες και τους αντίχειρες κάθετα στο άνω χείλος και ασκήστε πίεση σαν να θέλατε να κλείσετε το στόμα σας