Οπωσδήποτε spa πριν το γάμο!

Οπωσδήποτε spa πριν το γάμο!

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνδέσει την περίοδο πριν από το γάμο με άγχος, τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές μάλιστα δεν μας αφήνουν να ευχαριστηθούμε το γλυκό ταξίδι της προετοιμασίας του.

Ωστόσο, η αναμονή για την «ώρα την καλή» πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει ξεκούραση, χαλάρωση και αναζωογόνηση, ψυχική και σωματική, διαφορετικά δεν θα καταφέρουμε να λάμπουμε από ομορφιά την ωραιότερη μέρα της ζωής μας.

Ποιο είναι το ιδανικό πρόγραμμα ομορφιάς για τη μέλλουσα νύφη;

Το Kurland Spa προτείνει απολαυστικές θεραπείες ομορφιάς που παρέχουν υψηλό αισθητικά αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα ξεκουράζουν και αναζωογονούν τη μέλλουσα νύφη ώστε την ημέρα του γάμου της πραγματικά να ακτινοβολεί.

Περιποίηση σώματος: Είναι σημαντικό να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα με ένα peeling για να αναδειχθεί η λάμψη και η απαλότητά της. Στη συνέχεια, η μάσκα σώματος (συνήθως σε περίδεση) θα προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση, σύσφιξη και τόνωση, αφήνοντάς την μεταξένια και ανανεωμένη. Ένα απολαυστικό μασάζ (όπως το ινδονησιακό μασάζ με πουγκιά Pantai Luar ή ένα χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας) θα απομακρύνει από το σώμα την κούραση και το stress, θα αναζωογονήσει και θα τονώσει τον οργανισμό. Η θεραπεία του μασάζ μπορεί να συνδυαστεί και με το Ανατολίτικο Ατμόλουτρο Rasul, που συμβάλλει στην ξεκούραση και την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Περιποίηση προσώπου: Οβαθύς καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν το γάμο, ενώ μία θεραπεία λάμψης προσώπου (ή μια θεραπεία επιλεγμένη βάσει των αναγκών της επιδερμίδας της μέλλουσας νύφης, όπως σύσφιξη, ενυδάτωση κα) λίγες ημέρες πριν το γάμο θα προσδώσει στο πρόσωπο της την απαραίτητη αναζωογόνηση και θα συνδράμει και στην ανάδειξη του νυφικού μακιγιάζ.

Περιποίηση μαλλιών: Τα υγιή, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά είναι βασικής σημασίας για την ανάδειξη του νυφικού χτενίσματος και την εμφάνιση της νύφης. Συνιστάται η πραγματοποίηση εξειδικευμένης θεραπείας μαλλιών, ειδικά σε περίπτωση ταλαιπωρημένων μαλλιών (βαμμένα) ώστε να επιτευχθεί η απαραίτητη αναδόμηση, ενυδάτωση και ενδυνάμωση της τρίχας.

Περιποίηση Άκρων: Το μανικιούρ και το πεντικιούρ της μέλλουσας νύφης καλό θα ήταν να περιλαμβάνει και επιπλέον περιποίηση των άκρων με scrub και μάσκα, για ένα πιο ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι θεραπείες spa για την προετοιμασία πριν το γάμο επιλέγονται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες της μέλλουσας νύφης ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Και για να μην αδικήσουμε και την προετοιμασία του άνδρα για το γάμο, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν εξειδικευμένες θεραπείες spa για άνδρες, που φροντίζουν το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και τα άκρα τους.

Μαριλένα Χρήστου

Marketing Manager της Bergman Kord