Οι detox συμβουλές της Gwyneth Paltrow

Οι detox συμβουλές της Gwyneth Paltrow

Σίγουρα οι stars, λόγω οικονομικής άνεσης, έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν στον εαυτό τους λογής λογής φροντίδες προκειμένου να είναι και να φαίνονται πάντα αψεγάδιαστοι. Κάποια μυστικά όμως, δεν είναι και τόσο… πολυτελείας, και ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν στη διατροφή, καθώς έχουν να κάνουν με τον σωστό προγραμματισμό αλλά και την επιλογή των κατάλληλων τροφίμων ή ποτών, που βοηθούν στη διατήρηση μιας αξιοζήλευτης σιλουέτας.

Η δημοφιλής ηθοποιός Gwyneth Paltrow λοιπόν, παρότι -όπως ίσως φαντάζεστε- δέχεται τις περιποιήσεις πολλών επαγγελματιών προκειμένου να δείχνει πάντα όμορφη και κομψή, αναφέρει ότι στην καθημερινότητά της δεν παραλείπει να προσφέρει στον εαυτό της μικρά «δώρα» υγιεινής διατροφής, τα οποία βοηθούν τη σιλουέτα της να διατηρείται καλλίγραμμη.

Δείτε στη συνέχεια, τις συμβουλές της Gwyneth Paltrow για άμεση αποτοξίνωση του οργανισμού, οι οποίες, όπως αναφέρει η ίδια στο site της Goop, «δεν θα σας αφήσουν να αισθανθείτε πείνα ή κρύο κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών».

– Νερό με λεμόνι το πρωί

 

Η δημοφιλής ηθοποιός επιλέγει να καταναλώνει κάθε πρωί ένα ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου, στο οποίο έχει προσθέσει τον χυμό από ένα λεμόνι.

– Όχι στον καφέ, ναι στο τσάι

 

Προτιμάει να πίνει τσάι αντί για καφέ, και μάλιστα ενισχυμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά και σε όποια ποσότητα εκείνη επιθυμεί. Συνήθως καταναλώνει ένα φλιτζάνι τσάι με βότανα το πρωί και ένα δύο ακόμη φλιτζάνια, έως νωρίς το απόγευμα.

– Γεύμα με σούπα

 

Λόγω των υποχρεώσεων της, το μεσημεριανό της γεύμα χρειάζεται να είναι ελαφρύ αλλά θρεπτικό. Γι αυτό, η Gwyneth Paltrow επιλέγει να καταναλώσει μία σούπα ρεβιθιών.

– Ξηροί καρποί για σνακ

 

Μέχρι να έρθει η ώρα του βραδινού, εκτός από το τσάι, η ηθοποιός έχει πάντα μαζί της μερικούς ξηρούς καρπούς για σνακ. Συγκεκριμένα, επιλέγει να τρώει καρύδια.

– Διασκέδαση χωρίς αλκοόλ

 

Λόγω των υπερβολικών περιττών θερμίδων που περιέχει το αλκοόλ, η ηθοποιός επιλέγει να μην καταναλώνει καθόλου αλκοολούχα ποτά, αλλά και καθόλου ζάχαρη -οπότε αποφεύγει και τα αναψυκτικά.

Μαρία Κόλλια