Mπράουνι με Μακεδονικό Ταχίνι
Posted on
December 12, 2017
in ΦΑΓΗΤΑ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175οC.
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το Μακεδονικό Ταχίνι, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και τη μαύρη ζάχαρη με μελάσα ή το μέλι. Σε άλλο μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι ,το μπέικιν και το αλάτι. Ρίχνουμε το μείγμα στερεών στο μείγμα υγρών. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί που έχουμε αλείψει με μαργαρίνη και έχουμε βουτυρώσει.
Ψήνουμε για 20-30 λεπτά.