Μητέρα μόνη, προσπαθεί να επιβιώσει…

Μητέρα μόνη, προσπαθεί να επιβιώσει…

Η ιστορία της μόνης μαμάς – μια ιστορία «της διπλανής πόρτας» που θα μπορούσε να αφορά οποιαδήποτε φίλη μας ή και εμάς τις ίδιες – που περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο βίντεο που φτιάχτηκε από το “Washington Area Women’s Foundation” και το εντοπίσαμε στο activekids.gr, ανοίγει ένα νέο παράθυρο στη καθημερινότητα μιας μόνης μαμάς που προσπαθεί να επιβιώσει η ίδια και παράλληλα να ζήσει το παιδί της.

Τι γίνεται όταν διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να αγοράσει φάρμακα για το παιδί ή να πληρώσει τους λογαριασμούς της. Δεν μπορεί καν να πληρώσει παιδικό σταθμό ή το εισιτήριο του λεωφορείου ή την απολύουν από τη δουλειά της και δεν μπορεί να βρει εργασία…

Washington Area Women’s Foundation


Το Κέντρο Στήριξης Γυναικών είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βρίσκεται στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και ενώνει τις γυναίκες που θέλουν να προσφέρουν ή να δράσουν ως ακτιβίστριες. Αυτό το δίκτυο των γυναικών επενδύει στη ζωή των γυναικών με χαμηλό εισόδημα και κυρίως σε όσες μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους, έτσι ώστε να μπορεί να εμπλουτίσει τις ζωές και των παιδιών τους.

Η αποστολή του Κέντρου είναι να προωθήσει ένα ισχυρό κύμα φιλανθρωπίας για να βελτιώσει τη ζωή των γυναικών και των κοριτσιών στην γύρω περιοχή . Ίδρυμα Γυναικών επιτυγχάνει αυτό : την επέκταση και ενίσχυση της φιλανθρωπίας των γυναικών ? Αυξανόμενη κοινωνική αλλαγή φιλανθρωπία στην κοινότητα ? Παροχή επιχορηγήσεων , λειτουργικών μέσων και τεχνικής βοήθειας προς τις τοπικές οργανώσεις ? Και να λειτουργεί ως περιφερειακό φωνή για τις γυναίκες και τα κορίτσια.

Αξίζει να δείτε το βίντεο!