Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε ένα μικρό spa!

Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε ένα μικρό spa!

Την ατμόσφαιρα ενός αληθινού spa στο σπίτι σας μπορείτε να φέρετε με λίγα μόνο ευρώ. Εάν επιθυμείτε να βιώνετε μια ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης τότε με τις απαραίτητες προσθήκες και αλλαγές, ο χώρος σας θα αποπνέει την ιδιαίτερη αισθητική ενός spa. Σας παρουσιάζουμε συμβουλές για να το επιτύχετε.

Φωτισμός

Βεβαιωθείτε ότι τα φώτα του δωματίου δεν είναι ιδιαίτερα έντονα. Εάν έχετε λάμπες φθορισμού δοκιμάστε να τις αντικαταστήσετε ή να εγκαταστήσετε ρυθμιστή στην ένταση για το φως.

Κεριά

Μέρα ή νύχτα, το φως των κεριών, πάντα προσφέρει γαλήνια ατμόσφαιρα στο χώρο. Προτιμήστε να σβήσετε τελείως τα φώτα και να ανάψετε πολλά ρεσό. Δοκιμάστε να τα τοποθετήσετε συγκεντρωμένα σε διάφορες γωνίες του δωματίου. Ιδανικό θα είναι να χρησιμοποιήσετε αρωματικά κεριά.

Τακτοποιήστε

Ο χώρος σας πρέπει να είναι τακτοποιημένος προσεκτικά, καθώς σε άλλη περίπτωση θα χάσετε την ηρεμία σας. Βάλτε τα δυνατά σας καθώς η τακτοποίηση του συγκεκριμένου δωματίου δεν χρειάζεται περισσότερα από 15 λεπτά.

Άρωμα

Ο χώρος πρέπει να κατακλύζετε από σαγηνευτικές και συνάμα χαλαρωτικές μυρωδιές. Κάπως έτσι είναι και οι χώροι των επαγγελματικών spa. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε αρκετά φυσικά έλαια αρωματοθεραπείας, για το μπάνιο. Σας προτείνουμε ενδεικτικά έλαια τριαντάφυλλου, βανίλιας και λεβάντας.

Φυσικοί τόνοι

Κάντε το μπάνιο σας έναν χαλαρωτικό και προσωπικό χώρο με ουδέτερα χρώματα (π.χ. στα πλακάκια) και τοποθετήστε μικρές φωτογραφίες. Ακόμη και οι πιο απλές εικόνες φαίνονται chic όταν πλαισιώνονται ομοιόμορφα πάνω από την μπανιέρα.

Ποιοτικές πετσέτες

Αν πρόκειται να ξεχωρίσετε ένα αξεσουάρ του μπάνιου αυτό είναι οι πετσέτες. Για τα συγκεκριμένα προϊόντα ισχύει ο νόμος του «ότι πληρώνεις παίρνεις». Για το λόγο αυτό προτιμήστε να δώσετε λίγα περισσότερα χρήματα για ποιοτικές και αφράτες πετσέτες. Μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικά και τις βιολογικές.

Πληροφορίες από το flowmagazine.gr