Κάτω το στρες, ζήτω το σεξ!

Κάτω το στρες, ζήτω το σεξ!

Λίγο το άγχος και η κούραση της καθημερινότητας, λίγο… η ρουτίνα που επέρχεται σε κάθε σχέση μετά από καιρό, δεν θέλει και πολύ για να μπει το σεξ σε δεύτερη μοίρα – μια θέση που όμως… δεν του αξίζει! Γιατί το σεξ εκτός από απόλαυση, φέρνει τον έναν πιο κοντά στον άλλον, ζωντανεύει την αγάπη και την τρυφερότητα μέσα σε μια σχέση.

Αν λοιπόν ο ερωτισμός που υπήρχε κάποτε στη σχέση σας, έχει καιρό να κάνει αισθητή την παρουσία του, δοκιμάστε να τον ξαναφέρετε στο προσκήνιο με 4 απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές κινήσεις:

1. Εκφράστε τη σεξουαλικότητά σας. Μη διστάζετε να εκπέμπετε ερωτικά «σήματα» στον σύντροφό σας – με ένα «πονηρό» μήνυμα στο κινητό του, με ένα σημείωμα στην τσέπη του, με ένα έντονο βλέμμα όταν βρίσκεστε έξω με φίλους. Είναι σημαντικό να νιώθετε όλες τις ώρες, και εσείς και ο σύντροφός σας ότι ποθείτε ο ένας τον άλλον. Αυτό θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε πιο ερωτικά, και κυρίως πιο συχνά, όταν θα βρεθείτε στην κρεβατοκάμαρα.

2. Ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλον. Μην περιμένετε να «ξυπνήσετε» την ερωτική σας διάθεση όταν εσείς βάζετε τα ρούχα στο πλυντήριο κι εκείνος παρακολουθεί τα αθλητικά στην τηλεόραση. Χρειάζεται να περνάτε έστω και λίγο χρόνο μαζί και πρέπει να προσπαθήσετε και οι δύο γι αυτό. Αφιερώστε ένα βράδυ την εβδομάδα μόνο για εσάς, κλείνοντας τα κινητά και τους υπολογιστές σας, βλέποντας μία ρομαντική ταινία, παίζοντας ένα επιτραπέζιο ή… κάνοντας ένα ζεστό αφρόλουτρο μαζί.

3. Σπάστε τη ρουτίνα! Τολμήστε να αλλάξετε το ερωτικό σας «πρόγραμμα», εντάσσοντας καινούρια «κόλπα» στο ερωτικό σας παιχνίδι. Σέξι ρούχα, αξεσουάρ και εσώρουχα είναι μια καλή αρχή για να ανανεώσετε το ερωτικό «μενού» της βραδιάς. Μπορείτε ακόμη να πειραματιστείτε παίζοντας ρόλους, κάνοντας cyber-sex μεταξύ σας σε διαφορετικά δωμάτια, ή ακόμα και δοκιμάζοντας παιχνίδια του τύπου «θάρρος ή αλήθεια» με διεγερτικό περιεχόμενο ερωτήσεων.

4. Κάντε… εκπλήξεις. Αν συνηθίζετε να κάνετε έρωτα μόνο τη νύχτα, φροντίστε να τον εκπλήξετε… ευχάριστα κάποιο πρωινό που θα ξυπνήσετε πριν από εκείνον. Ή μπορείτε να τον περιμένετε κατάλληλα ενδεδυμένη μόλις εκείνος επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά. Βάλτε το σεξ στο νου σας και προκαλέστε τον, ακόμα και για λίγες στιγμές ηδονής τα ελεύθερα απογεύματα του Σαββατοκύριακου που συνήθως κάνετε τις δουλειές του σπιτιού.

Μαρία Κόλλια

m.kollia@lampiri.gr