ΚΑΘΡΙΝ – ΖΕΤΑ ΤΖΟΟΥΝΣ : Το μυστικό της ομορφιάς της!

ΚΑΘΡΙΝ – ΖΕΤΑ ΤΖΟΟΥΝΣ : Το μυστικό της ομορφιάς της!

Αν και είναι 46 ετών , έχει ένα πρόσωπο και κορμί που θα το ζήλευαν πολύ νεότερες γυναίκες. Ο λόγος για την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τις δηλώσεις της για το πώς διατηρεί την ομορφιά της . Το μυστικό της; Δεν είναι άλλο από το λάδι αργκάν .

Όπως η ίδια εξήγησε κατά την διάρκεια web-chat , o τρόπος της ώστε να ενυδατώνει την επιδερμίδα της είναι να καταβρέχει το πρόσωπό της με το «θαυματουργό» λάδι.

«Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ βάζω το λάδι στο πρόσωπό μου έτσι ώστε να τρέφεται το δέρμα μου την νύχτα και να ξυπνώ ενυδατωμένη. Ωστόσο, η πραγματική ενυδάτωση έρχεται από μέσα σου. Ποτέ δεν μπορείς άλλωστε να πιεις τόσο πολύ νερό η διαιτητικές σόδες! Πιστεύω πως η ευτυχία είναι το καλύτερο τονωτικό ώστε να μας διατηρεί νέους. Όταν είσαι ευτυχισμένος με αυτό που είσαι, αυτό βγαίνει και προς τα έξω» αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η Κάθριν.

Το λάδι αργκάν παράγεται από τους καρπούς των αργκανόδεντρων (υπάρχουν κυρίως στο Μαρόκο). Χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων για τη θεραπεία παθήσεων όπως η ξηροδερμία, η ακμή , οι ρυτίδες , ο πόνος στις αρθρώσεις και οι ραγάδες.

Ειδικοί λένε ότι το λάδι αργκάν περιέχει διπλάσια ποσότητα βιταμίνης Ε και ότι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν τα άτομα με αρθρίτιδα η ρευματισμούς.