Ερωτικό μασάζ με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Ερωτικό μασάζ με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Πρόσφατα η εταιρεία sex toys OhMiBod παρουσίασε στο πλαίσιο της έκθεσης Consumer Electronics Show 2014 που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, «έξυπνα» δονούμενα γυναικεία εσώρουχα τα οποία μπορεί να ελέγχει ο σύντροφος της κυρίας που τα φοράει μέσω… smartphone!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής, το blue Motion στην ουσία αποτελεί ένα σύστημα μασάζ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάρτιο του 2014, στην τιμή των 129 δολαρίων.

Όπως εξήγησε η Σούκι Ντάναμ, ιδρύτρια της εταιρείας κατασκευής, αφορμή για τη δημιουργία του εν λόγω sex gadget ήταν η διαπίστωση ότι η «έκρηξη» της ψηφιακής εποχής είχε επιπτώσεις στην προσωπική ζωή των ζευγαριών, καθώς πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι τείνουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις συσκευές τους παρά στους συντρόφους τους. Το blue Motion ενθαρρύνει τα ζευγάρια να αλληλοεπιδρούν τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά μέσω της τεχνολογίας» κατέληξε.

Το σύστημα ελέγχεται μέσω smartphone αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει για τον καθορισμό της έντασης και του τύπου του μασάζ. Μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να κάνει μασάζ ακολουθώντας τις δονήσεις που «υπαγορεύονται» από τη φωνή του συντρόφου ή από ένα προεπιλεγμένο τραγούδι.

Το συγκεκριμένο σύστημα εντάσσεται σε μία ευρύτερη σειρά «έξυπνων» σεξουαλικών παιχνιδιών/ βοηθημάτων που έχει δημιουργήσει η εταιρεία. Συνδέεται με το smartphone του χρήστη μέσω του OhMiBod Remote, ενός interface το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν για iOS και Android.